19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ευκαιρία για τους νέους το σημερινό φιλικό της Εθνικής Ελπίδων

Ευκαιρία για τους νέους το σημερινό φιλικό της Εθνικής Ελπίδων

By on 1 Ιουνίου, 2017 0 922 Views

Με απογευματινή προπόνηση ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα την προετοιμασία της η Εθνική Ελπίδων ενόψει του σημερινού φιλικού αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της Τσεχίας στην Πράγα.

Το σημερινό φιλικό θα έχει πολύπλευρο όφελος για την ομάδα μας που ήρθε στην Πράγα με αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές στην αποστολή.

Κοντά στις γνωστές επιλογές, προστέθηκαν και πέντε νέοι ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν τη θητεία τους στην Εθνική Νέων και μέσα από την πορεία της προετοιμασίας θα ενσωματωθούν στους σχεδιασμούς του Νίκου Ανδρονίκου.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής έχει στη διάθεση του 22 ποδοσφαιριστές και μέσα από το δυνατό φιλικό θα βγάλει ιδιαίτερα χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.

Η Εθνική μας προέρχεται από το νικηφόρο εντός έδρας 1-0 επί του Ισραήλ τον περασμένο Μάρτιο και όπως και σε κάθε παιχνίδι, η φιλοσοφία παραμένει σταθερή. Στόχος το καλύτερο, να είναι διεκδικητική και να παρουσιάζει σταθερά βελτιωμένο πρόσωπο ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων.

«Προετοιμαστήκαμε να αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα και ο χαρακτήρας τέτοιων αγώνων πάντα είναι χρήσιμος για την προσπάθεια που καταβάλουμε για καλύτερες παρουσίες στις επίσημες μας υποχρεώσεις.

Σίγουρα θέλουμε και μπορούμε να είμαστε διεκδικητικοί σε όλους τους αγώνες και το ίδιο θα επιδιώξουμε και αύριο», δήλωσε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Ανδρέας Καρό.

Ο αντίπαλος μας

Η Τσεχία που συμμετείχε στην προκριματική φάση 2015 – 2017 προκρίθηκε στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 που θα γίνει στην Πολωνία (πρεμιέρα στις 14 Ιουνίου) και θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα που προετοιμάζεται να λάβει μέρος στην επόμενη προκριματική φάση.

Η Τσεχία κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο μαζί με την Κροατία, την Ελλάδα, τη Μολδαβία, τη Λευκορωσία και το Σαν Μαρίνο.

Ο κύκλος των φιλικών αγώνων για τη Τσεχία ξεκίνησε τον περασμένο Νοέμβριο και μέχρι τώρα αντιμετώπισε την Ιρλανδία (2-1), τη Νορβηγία (1-2), τη Δανία (1-2) και τη Σουηδία (1-4).

*Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο Aritma και θα αρχίσει στις 17:00 ώρα Κύπρου.