28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με νέες επιλογές Ανδρονίκου η Εθνική Ελπίδων πετά για την Τσεχία

Με νέες επιλογές Ανδρονίκου η Εθνική Ελπίδων πετά για την Τσεχία

By on 30 Μαΐου, 2017 0 1115 Views

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Κύπρο χθες το απόγευμα και σήμερα το πρωί αναχωρεί με προορισμό τη Τσεχία για νέο δυνατό φιλικό παιχνίδι.

Στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για την Πράγα συμμετέχουν και νέοι ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών και πέντε που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο της παρουσίας τους στην Εθνική Νέων και τώρα τους δίνεται η ευκαιρία για μεγαλύτερο άλμα.

Ο Παναγιώτης Αρτυματάς, ο Συών Ιωάννου, ο Μάριος Ανδρέου, ο Νικόλας Ματθαίου και ο Κώστας Πηλέας κλήθηκαν από τον Ομοσπονδιακό μας προπονητή Νίκο Ανδρονίκου ενόψει Τσεχίας και η επισήμανση του είναι χαρακτηριστική:

«Το φιλικό στην Πράγα θα έχει σημαντικό χαρακτήρα από διάφορες απόψεις και η παρουσία νέων ποδοσφαιριστών σε αυτή την αποστολή είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Τους έχουμε μαζί μας για να μπουν στο κλίμα και στη φιλοσοφία της ομάδας και στο κοντινό μέλλον να περιμένουμε ουσιαστική βοήθεια από την παρουσία τους στην προσπάθεια που θα καταβάλουμε στην προκριματική φάση.

Κάθε παιχνίδι για την Εθνική μας έχει ασφαλώς σημαντικό χαρακτήρα και η φιλοσοφία μας είναι γνωστή. Μας ενδιαφέρει πάντα το καλύτερο και το καλύτερο είναι πάντοτε η νίκη».

Από τους νέους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την Εθνική Νέων ο Συών Ιωάννου πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τη Ρωσία το Νοέμβριο του 2016 στο Τσίρειο Στάδιο, όταν ακόμη ήταν βασικό στέλεχος στους Νέους μας.

Δεύτερο φιλικό

Το φιλικό με τους Τσέχους θα είναι το δεύτερο μέσα στο 2017 για την Εθνική μας, καθώς τον περασμένο Μάρτιο προηγήθηκε το νικηφόρο 1-0 επί του Ισραήλ.

Ο αγώνας της Πέμπτης θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Evžena Rošického», χωρητικότητας 19 χιλιάδων θέσεων.

Σήμερα το απόγευμα η Εθνική μας θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση στην Πράγα και την Τετάρτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει και δεύτερη απογευματινή προπόνηση.

Στην αποστολή της Εθνικής μας συμμετέχουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

ΑΕΛ: Μάριος Ηλία

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δερύνειας: Ραφαήλ Αναστασίου, Γιώργος Χριστοδούλου, Σιών Ιωάννου

ΑΠΟΛΛΩΝ: Ιωάννης Πίττας, Ανδρέας Καρό, Μάριος Ανδρέου

ΑΡΗΣ: Ανδρέας Φράγκος

ΕΘΝΙΚΟΣ Άσσιας: Γιώργος Τασουρής

ΕΘΝΙΚΟΣ Άχνας: Γιώργος Παπαγεωγίου

ΘΟΪ Λακατάμιας: Θανάσης Λιασίδης, Δημήτρης Χαραλάμπους

ΕΝ Παραλιμνίου: Αντώνης Κουμής, Θεόδωρος Ιωσηφίδης

ΕΡΜΗΣ Αραδίππου: Πάρης Ψάλτης

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδιών: Χρίστος Γουήλερ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κωνσταντίνος Σωτηρίου

ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας: Ανδρέας Χριστοδούλου

ΠΑΦΟΣ FC: Άντης Νικολάου

ΠΑΟΚ: Νικόλας Ματθαίου

ΑΡΣΕΝΑΛ: Κώστας Πηλέας

WEST BROM: Παναγιώτης Αρτυματάς