19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Την Τετάρτη η πρώτη προπόνηση της Εθνικής Ανδρών

By on 29 Μαΐου, 2017 0 1003 Views

Φιλικό αγώνα με την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία δίνει το ερχόμενο Σάββατο η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών και η προετοιμασία αρχίζει την ερχόμενη Τετάρτη 31 Μαΐου με πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του ΓΣΠ.

Η προπόνηση θα αρχίσει στις 10:00 και θα είναι ανοικτή στα αρχικά της στάδια για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Πριν την προπόνηση ο προπονητής της Εθνικής μας Χριστάκης Χριστοφόρου και διεθνείς ποδοσφαιριστές θα προβούν σε δηλώσεις.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση στο ΓΣΠ και το πρωί της Πέμπτης 1 Ιουνίου και στη συνέχεια η αποστολή της Εθνικής θα αναχωρήσει για την Πορτογαλία.

Ο αγώνας Πορτογαλίας – Κύπρου θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 3 Ιουνίου στο χωρητικότητας 8000 θεατών Στάδιο “Antonio Coimbra da Mota”, στην πόλη Εστορίλ, έδρα της ομώνυμης ομάδας πρώτης Κατηγορίας της Πορτογαλίας. Θα αρχίσει στις 16:00 τοπική ώρα (18:00 ώρα Κύπρου).

Μετά τον αγώνα της 3ης Ιουνίου, η αποστολή της Εθνικής μας θα παραμείνει στην Πορτογαλία ενόψει του αγώνα με το Γιβραλτάρ στις 9 Ιουνίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Ο αγώνας αυτός θα γίνει επίσης στην Πορτογαλία, στην πόλη Φάρο, έδρα του Γιβραλτάρ στους επίσημους αγώνες.

Όπως ανακοινώθηκε από την περασμένη Παρασκευή, στην κλήση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών Χριστάκη Χριστοφόρου βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

ΑΕΚ Λάρνακας: Αντώνης Γιωργαλλίδης, Ηλίας Χαραλάμπους, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Νέστωρ Μυτίδης

ΑΕΛ Λεμεσού: Ανδρέας Κυριάκου

Ανόρθωση: Γιώργος Οικονομίδης

ΑΠΟΕΛ: Γιώργος Μερκής, Νικόλας Ιωάννου, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Κωστάκης Αρτυματάς, Πιέρος Σωτηρίου

Απόλλων: Μάριος Στυλιανού, Χαράλαμπος Κυριάκου

Νέα Σαλαμίνα: Νεόφυτος Μιχαήλ, Νίκος Εγγλέζου

Ομόνοια Λευκωσίας: Κωνσταντίνος Παναγή, Φάνος Κατελάρης, Ρενάτο Μαργκάσα, Δημήτρης Χριστοφή

Α.Ε. Λάρισα: Ανδρέας Αβραάμ

Walsall F.C. Ανδρέας Μακρής

Delfino Pescara: Γρηγόρης Κάστανος

Southend UTD: Τζέισον Δημητρίου

Standard Liege: Κωνσταντίνος Λαϊφης

*Ο Γιώργος Μερκής θα ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής στις 5 Ιουνίου και θα υπολογίζεται μόνο για τον αγώνα με το Γιβραλτάρ.