25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ποιούς κάλεσε ο Σάντος γαι το φιλικό με την Εθνική μας

Ποιούς κάλεσε ο Σάντος γαι το φιλικό με την Εθνική μας

By on 29 Μαΐου, 2017 0 903 Views

Ο προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας Φερνάντο Σάντος.
——————-

Γεμάτος αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι ο Ιούνιος για την Εθνική Πορτογαλίας. Ο φιλικός αγώνας με την Εθνική μας είναι ο πρώτος από μια σειρά αγώνων που έχει να δώσει η ομάδα του Φερνάντο Σάντος το προσεχές διάστημα.

Μετά το φιλικό με την Κύπρο, η Πορτογαλία θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τη Λετονία (9 Ιουνίου) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Στη συνέχεια, ως Πρωταθλήτρια Ευρώπης θα αγωνιστεί στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών στη Ρωσία. Στις 18 Ιουνίου θα παίξει με το Μεξικό, στις 21 Ιουνίου θα αγωνιστεί με τη Ρωσία και στις 24 Ιουνίου με τη Νέα Ζηλανδία.

Για τους αγώνες του Ιουνίου ο προπονητής της Εθνικής Πορτογαλίας Φερνάντο Σάντος κάλεσε τους ακόλουθους 24 ποδοσφαιριστές:

Τερματοφύλακες: Beto (Σπόρτιγκ Λισαβόνας), José Sá (Πόρτο), Rui Patrício (Σπόρτιγκ Λισαβόνας)

Αμυντικοί: Bruno Alves (Κάλιαρι), Cédric (Σαουθάμπτον), Eliseu (Μπενφίκα), José Fonte (Γουέστ Χαμ), Luís Neto (Ζενίτ), Nélson Semedo (Μπενφίκα), Pepe (Ρεάλ Μαδρίτης), Raphael Guerreiro (Μπορούσια Ντόρτμουντ)

Μέσοι: Adrien Silva (Σπόρτιγκ Λισαβόνας), André Gomes (Μπαρσελόνα), Danilo Pereira (Πόρτο), João Mário (Ίντερ Μιλάνου), João Moutinho (Μονακά), Pizzi (Μπενφίκα), William Carvalho (Σπόρτιγκ Λισαβόνας)

Επιθετικοί: André Silva (Πόρτο), Bernardo Silva (Μονακό ), Cristiano Ronaldo (Ρεάλ Μαδρίτης), Gelson Martins (Σπόρτιγκ Λισαβόνας), Nani (Βαλένθια), Ricardo Quaresma (Μπεσίκτας)

Από τον αγώνα με την Εθνική μας θα απουσιάσουν οι Πέπε και Ρονάλντο αφού θα αγωνιστούν στον τελικό του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης.