29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Οι απαντήσεις του Πρόδρομου για Κρίστιανσεν,Ρομό και Μαρινάκη

Οι απαντήσεις του Πρόδρομου για Κρίστιανσεν,Ρομό και Μαρινάκη

By on 29 Μαΐου, 2017 0 1051 Views

Στην δημοσιογραφική διάσκεψη για παρουσίαση του νέου προπονητή του ΑΠΟΕΛ, αυτός που… έριξε τις καλύτερες ατάκες ήταν ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης. Μίλησε για όλα. Για την απομάκρυνση Κρίστιανσεν, για τις μεταγραφές, για τον Ρομό, τον Φορτούνα, τον Ντε Βινσέντι και την μεταγραφή Πιέρου Σωτηρίου.

«Όπως γνωρίζετε είχαμε δουλέψει σκληρά στην αντικατάσταση του Κρίστιανσεν. Είχαμε αρκετές επιλογές να επιλέξουμε. Κρίναμε ορθό και το καλύτερο δυνατό, και κατόπιν συναντήσεων με αρκετούς υποψήφιους.Δεν είναι τυχαία η απόφαση μας. Έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες ο Μπέιν.Όλοι ξέρετε ποια είναι η Φενέρ. Έχει εμπειρία σε Τσάμπιονς Λιγκ.Τον διακρίνει η σοβαρότητα και η εργατικότητα του» είπε για το νέο προπονητή.

Πότε πάρθηκε η απόφαση για απομάκρυνση του Κρίστιανσεν;
«Σαν διοίκηση είχαμε ευθύνη την επόμενη μέρα της ολοκλήρωσης των υποχρεώσεων να είχαμε προπονητή είτε αυτός ονομαζόταν Μπέιν ή Κρίστιανσεν ή οτιδήποτε άλλο. Ο Λορένθο έκανε τη δουλειά του για να έχουμε την επόμενη του Κυπέλλου προπονητή».

Γιατί έφυγε ο προπονητής;
«Έχουμε απαιτήσεις, δεν είμασταν ικανοποιημένοι με αυτά που βλέπαμε, με το θέαμα και θέλαμε να το αλλάξουμε. Δεν βγήκαν οι μεταγραφές. Η τελική απόφασή για τις μεταγραφές ανήκε στον Κρίστιανσεν».

** «Ο Ρομό είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας ενδιαφέρει».

**«Ο Πάρντο είναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ. Έχουμε δρόμο ακόμα, θα υπάρχουν αλλαγές».

** «Δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον Μπεν του Πανιωνίου».

Για τον Ντε Βινσέντι…
«Έχει οικονομικά προβλήματα η ομάδα του, θέλει να τον μεταπωλήσει πίσω. Θα στοιχίσει αρκετά σε όποιο τον πάρει».

Αν έχουν διαταραχθεί οι σχέσεις του με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη…
«Έχει πικραθεί λιγάκι η Ελλαδική πλευρά λόγω Πιέρου. Η πρόταση από την Κοπεγχάγη ήταν αρκετά δελεαστική για να αρνηθούμε. Είναι γύρω στα τρία εκατομμύρια με κάποια μπόνους τα οποία θεωρούμε εξασφαλισμένα. Πρέπει να μας καταλάβουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού».

Σας ενδιαφέρει ο Φορτούνα;
Όχι δεν μας εδνιαφέρει