25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με άνεση χρόνου ο προγραμματισμός της Ανόρθωσης.Σε ποιές κατευθύνσεις ψάχνει..

Με άνεση χρόνου ο προγραμματισμός της Ανόρθωσης.Σε ποιές κατευθύνσεις ψάχνει..

By on 29 Μαΐου, 2017 0 877 Views

Χωρίς πολλές διαρροές η Ανόρθωση συνεχίζει την προσπάθεια για ενίσχυση και τις επόμενες μέρες ίσως υπάρξουν κάποιες ανακοινώσεις.Επιβεβαιώθηκε η προφορική συμφωνία με το νεαρό Π.Αρτυματά ένώ υπάρχει ενδιαφέρον για Βούλγαρους παίκτες.Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση, μίλησε στον Super Sport FM, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.

Για τον Παναγιώτη Αρτυματά…

«Έχουμε έρθει σε προφορική συμφωνία. Θα πρέπει να περιμένουμε μερικές μέρες για να πέσουν οι υπογραφές και ακολούθως θα ανακοινωθεί. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με προοπτική. Θέλουμε τέτοιους είδους παίκτες και πλέον είναι θέμα προπονητή το πώς θα τον διαχειριστεί. Χρειάζεται η ενίσχυση με κυπριακό στοιχείο, όμως γνωρίζουμε πως δεν είναι εύκολο να αποκτηθεί κάποιος καλός Κύπριος ποδοσφαιριστής, αφού δεσμεύονται με συμβόλαια».

Για τα δημοσιεύματα για τους ποδοσφαιριστές από την Βουλγαρία…

«Έχουν γραφτεί διάφορά. Κάποια ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και κάποια όχι. Μας ενδιαφέρουν οι Μανόλεφ και Μποντούροφ».

Για τον Μιχαΐλοφ…

«Προτάθηκε αλλά δεν προκρίθηκε».

Για τις υπόλοιπες κινήσεις…

«Θα γίνουν αρκετές κινήσεις στο κομμάτι της ενίσχυσης. Υπάρχει ο χρόνος και θέλουμε να περιορίσουμε την πιθανότητα στο ελάχιστο, ο κάθε ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί να μην ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις. Δεν πρόκειται να προτείνουμε συμβόλαιο σε ποδοσφαιριστή με μεγαλύτερη αξία από την πραγματική. Χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί και αυτό κάνουμε. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τον χρόνο που έχουμε για να γίνουν οι σωστές κινήσεις».

Για τους Μίτροβιτς, Βίκτορ και Γκάμπριελ και τις προτάσεις για ανανέωση…

«Έγιναν οι προτάσεις και περιμένουμε τις απαντήσεις τους. Σκοπός να ολοκληρωθούν οι εκκρεμότητες αυτή τη βδομάδα. Ανά πάσα στιγμή μπορούν να προκύψουν εξελίξεις. Κάθε περίπτωση χρειάζεται διαφορετική προσέγγιση».