26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Καλή εμφάνιση με Πορτογαλία και νίκη με Γιβραλτάρ»

«Καλή εμφάνιση με Πορτογαλία και νίκη με Γιβραλτάρ»

By on 26 Μαΐου, 2017 0 1003 Views

Ο βοηθός προπονητή στην Εθνική Ανδρών, Σίμος Ταραπουλούζης, μίλησε για τους αγώνες με Πορτογαλία και Γιβραλτάρ, για το αν θα ενταχθούν και άλλοι νέοι παίκτες στην Εθνική, αλλά και για το πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Super ΣΠΟΡ FM:

Αρχικά ο κ. Ταραπουλούζης σημείωσε:

«Συγχαρητήρια στο ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στον Απόλλωνα για την κατάκτηση του κυπέλλου».

Για τους αγώνες με Πορτογαλία και Γιβραλτάρ:

«Είναι ένα φιλικό με την πρωταθλήτρια Ευρώπης. Είναι φοβερό το κίνητρο και στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε. Ακολούθως. Ο στόχος με το Γιβραλτάρ είναι μόνο η νίκη. Είναι από τα λίγα παιχνίδια που η Κύπρος είναι το φαβορί».

Για την χρονική περίοδο των δύο αγώνων:

«Συνήθως οι ποδοσφαιριστές εκμεταλλεύονται αυτό το διάστημα για να κάνουν διακοπές, αποθεραπείες. Έχουμε τη τύχη να έχουμε μια εθνική που οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να αγωνιστούν όποτε κληθούν. Έχουμε όμως κάποια προβλήματα τραυματισμών, όπως ο Γιώργος Εφραίμ (θλάση στο γαστροκνήμιο), ο Λαμπάν (τιμωρημένος) και άλλοι που είναι μόνιμα τραυματίες όπως οι Αγγελή. Στόχος είναι καλή εμφάνιση με Πορτογαλία και νίκη με Γιβραλτάρ».

Για το αν θα ενταχθούν και άλλοι νέοι παίκτες στην Εθνική:

«Είναι στόχος μας να εντάξουμε νέους ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Έχει γίνει μια μεγάλη ανανέωση, ετοιμάζουμε και άλλους νεαρούς».

Για το πρόγραμμα:

«Στις 31 Μαΐου έχουμε προπόνηση, 1η Ιουνίου αναχωρούμε για Πορτογαλία, θα μείνουμε μέχρι τις 5 Ιουνίου στη Λισσαβόνα και από εκεί θα πάμε στο Γιβραλτάρ».

Για τον Γιώργο Μερκή:

«Ο Γιώργος Μερκής θα απουσιάζει από το παιχνίδι με την Πορτογαλία και θα ενσωματωθεί στις 6 Ιουνίου για να αγωνιστεί απέναντι στο Γιβραλτάρ».