23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024

Ετοιμάζεται για την Τσεχία η Εθνική Ελπίδων

By on 26 Μαΐου, 2017 0 928 Views

Στιγμιότυπο από τη χθεσινή προπόνηση της Εθνικής μας.
—————————–

Το φιλικό στη Τσεχία θα αποτελέσει δυνατό τεστ για την Εθνική Ελπίδων και την πορεία της προετοιμασίας της ενόψει των υποχρεώσεων στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21.

Κοντά στην αποστολή της Εθνικής μας προστέθηκαν και κάποιοι ποδοσφαιριστές που ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους στην Εθνική Νέων και μαζί με τους παλιούς συνεχίζουν την προσπάθεια για καλύτερη παρουσία στην επερχόμενη διοργάνωση.

Η προετοιμασία ενόψει της αποστολής στην Πράγα μπήκε στην τελική ευθεία και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Δευτέρας και με το δεδομένο ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα.

Από την αρχική κλήση αποκλείστηκε λόγω τραυματισμού ο επιθετικός της Ομόνοιας Απόλλωνας Βασιλείου, ο Φύτος Νεοφύτου αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ενώ πρόβλημα συμμετοχής στην αποστολή υπάρχει και με τον Κυριάκο Παναγή.

Από χθες στην προετοιμασία ενσωματώθηκαν και οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν με τις αποστολές των ομάδων τους στον χθεσινό τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola.

Η αποστολή θα αναχωρήσει με προορισμό την Πράγα την ερχόμενη Τρίτη και το φιλικό θα διεξαχθεί το απόγευμα της Πέμπτη, 1η Ιουνίου.

Θα είναι το δεύτερο φιλικό της χρονιάς μετά το νικηφόρο 1-0 επί του Ισραήλ στην Κύπρο τον περασμένο Μάρτιο.

Οι επίσημες υποχρεώσεις μας θα αρχίσουν την 1η Σεπτεμβρίου στην Κύπρο με αντίπαλο τη Μάλτα και πριν από τότε θα ακολουθήσει φιλικό παιχνίδι στη Μολδαβία και συγκεκριμένα σις 9 Αυγούστου.