26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

ΑΥΓΟΥΣΤΗ:Αφιερωμένο στη μητέρα μου το κύπελλο

By on 24 Μαΐου, 2017 0 1173 Views

Εξαιρετικά αφιερωμένος ο τίτλος από τον Σωφρόνη Αυγουστή προς τη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή λίγες μέρες, μετά που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

«Ήταν μια μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους. Είναι μεγάλη υπόθεση για μένα. Το κρατούσα μέσα μου γιατί είναι αφιερωμένος στη μητέρα μου. Δεν ήμουν εκεί όταν έφυγε γιατί παίζαμε με τον Άρη. Την ευχαριστώ όπου και αν βρίσκεται. Είμαι χαρούμενος που την είχα μητέρα μου».

Για τη φετινή πορεία…

«Από την πρώτη στιγμή θέλαμε να κάνουμε αντεπίθεση. Μπήκαμε ξανά στο παιχνίδι του τίτλου όμως δεν τα καταφέραμε. Αυτός ο τίτλος είναι πολύ σημαντικός γιατί ήρθε με δέκα παίκτες και στην έδρα του ΑΠΟΕΛ. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια γιατί εφάρμοσαν το πλάνο και πήραμε το κύπελλο».

Για το πάθος που ζει τα παιχνίδια…

«Κάποια πράγματα δεν μπορώ να τα αλλάξω. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Θέλω να ζω το παιχνίδι με τους ποδοσφαιριστές μου. Είναι πολύ σημαντική η φετινή χρονιά. Η διοίκηση μου έδωσε την ευκαιρία και έπρεπε να προχωρήσω. Όταν τα όπλα σου λειτουργούν καλά, πρέπει να είσαι εκεί και να τους καθοδηγείς».

Για τη συνέχεια…

«Όταν είσαι προπονητής δεν σταματάς ποτέ. Να το χαρούμε να διασκεδάσουμε και ξεκινά μια καινούργια μέρα για τη νέα ρονιά».

Για το μεγάλο πόθο όλων που είναι η κατάκτηση ενός πρωταθλήματος…

«Πρέπει και εμείς να κάνουμε το βήμα που κάνει το ΑΠΟΕΛ. Να μπούμε στους ομίλους και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα Θα κάνουμε λίγες και ποιοτικές προσθήκες».

Για τον κόσμο…

«Αυτούς θέλαμε για να μας βοηθήσουμε. Έγιναν ο 11ος παίκτες μετά την αποβολή. Έχει 50 χρόνια να κάνει back to back η ομάδα. Ελπίζω να ξαναγίνει. Είναι πολύ ωραίο να βλέπουμε καλές και ανταγωνιστικές ομάδες για να έρθει ξανά ο κόσμος στο γήπεδο».