26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Έτοιμοι και παθιασμένοι και οι δύο για το τρόπαιο

By on 23 Μαΐου, 2017 0 1196 Views

Την επιθυμία τους για κατάκτηση του κυπέλλου εξέφρασαν πρόεδροι,προπονητές και αργηγοί του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ τονίζοντας την ευχή τους και την αποφασιστικότητα τους να γίνειένας τελικός γιορτή για το ποδόσφαιρο.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Πρόδρομος Πετρίδης (πρόεδρος ΑΠΟΕΛ)

«Σαν ΑΠΟΕΛ από την αρχή της χρονιάς θέσαμε τρεις στόχους. Την ευρωπαϊκή πορεία, την οποία πετύχαμε, το πρωτάθλημα, το οποίο κατακτήσαμε και το κύπελλο. Δεν συμβιβαζόμαστε και δεν αλλάζουμε στόχους. Θα παλέψουμε και για αυτό το στόχο στην αυριανή γιορτή του ποδοσφαίρου. Είναι και τα 90χρονα του ΑΠΟΕΛ και θέλουμε να γιορτάσουμε με τον κόσμο μας ακόμα ένα στόχο. Ελπίζω να γίνει ένα αθλητοπρπέστατο παιχνίδι και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Νίκος Κίρζης (πρόεδρος Απόλλωνα)

«Καλό σας απόγευμα. Θέλω να ξεκινήσω λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στη χορηγό εταιρεία coca cola κόλα που στηρίζει αυτό τον θεσμό εδώ και 55 χρόνια. Θέλουμε να πούμε ένα ευχαριστώ. Ένας θεσμός, το κύπελλο, το οποί στα τελευταία χρόνια ο Απόλλωνας έχει δημιουργήσει μια πολύ καλή παράδοση, είναι η 5η φορά που φθάνουμε σε τελικό στα 8 τελευταία χρόνια. Θέλουμε να κατακτήσουμε το 9ο κύπελλο στην ιστορία μας. Παίζουμε εκτός έδρας αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις των παιδιών. Ευχόμαστε να γίνει ένα αθλητοπρεπές παιχνίδι αντάξιο της φήμης των δύο ομάδων και στο τέλος ο καλύτερος να κερδίσει».

Τόμας Κρίστιανσεν: (προπονητής ΑΠΟΕΛ)

«Είναι μια σημαντική μέρα για το ΑΠΟΕΛ και για τον Απόλλωνα που βρίσκονται στον τελικό. Για μας είναι μια ευκαιρία να κάνουμε το νταμπλ μετά από μια μακρά αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα αξίζει ένα πολύ καλό τέλος. Θα κάνουμε την τελευταία προσπάθεια για να κάνουμε τους πάντες ευτυχισμένους».

Σωφρόνης Αυγουστή: (προπονητής Απόλλωνα)

«Είμαστε έτοιμοι, θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Το θέλουμε πολύ για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο η χρονιά. Οι παίκτες μου είναι έτοιμοι, έδειξαν ότι έχουν τις δυνάμεις να χτυπήσουν οποιονδήποτε αντίπαλο σε οποιαδήποτε έδρα».

Νεκτάριος Αλεξάνδρου: (αρχηγός ΑΠΟΕΛ)

«Θα το δείξουμε στο γήπεδο πόσο θέλουμε το κύπελλο. Από τις δικές μας πράξεις θα βγει στο γήπεδο η αθλητοπρέπεια. Να κρατήσουμε το επίπεδο ψηλά από όλους τους συντελεστές. Ελπίζω να γίνει ένας εξαιρετικός τελικός και να κερδίσει η καλύτερη ομάδα».

Φώτης Παπουλής: (αρχηγός Απόλλωνα)

«Εμείς σαν Απόλλωνας έχουμε δείξει ότι κυνηγάμε όλους τους στόχους. Όλοι οι παίκτες είμαστε πανέτοιμοι για να αγωνιστούμε σε τελικό για δεύτερη διαδοχική χρονιά για να κρατήσουμε τα σκήπτρα του κυπελλούχου. Θα δουλέψουμε σκληρά για αυτό, για να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας».