20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

ΠΟ Ξυλοτύμπου: Στις 29 Μαϊου η Γενική Συνέλευση

By on 18 Μαΐου, 2017 0 879 Views

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του ΠΟ Ξυλοτύμπου ενημερώνει τα μέλη του συλλόγου για τη σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης.

Aναλυτικά:

Ακόμα μία ποδοσφαιρική χρονιά έχει φτάσει στο τέλος της για την ομάδα μας, που αισίως έχει κλείσει έντεκα (11) χρόνια ζωής και έχει συσταθεί με απώτερο σκοπό την υγιή ενασχόληση των νέων της κοινότητας με τον αθλητισμό και την σωστή αξιοποίηση του ελεύθερου τους χρόνου.

Η ομάδα μας φέτος έχει ανακηρυχθεί Πρωταθλήτρια και έχει εξασφαλίσει πανηγυρικά την άνοδο της στην Β΄ Κατηγορία, ενώ όπως γνωρίζετε έχει κατακτήσει και το Κύπελλο, γράφοντας την δική της ιστορία στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κύπρου και κάνοντας την Ξυλοτύμβου μας να ακουστεί όσο ποτέ άλλοτε. 

Κάθε χρόνο λειτουργούν και οι ακαδημίες μας με περίπου εκατό (100) παιδιά ηλικίας από έξι (6) ετών μέχρι δεκαεφτά (17) και τα οποία λαμβάνουν μέρος είτε σε πρωταθλήματα της Κ.Ο.Π. είτε σε τουρνουά της περιοχής μας.

Όπως όλοι μας γνωρίζουμε και με βάση τα σημερινά οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν για να συνεχίσει να υφίσταται η ομάδα αυτή πρέπει όλοι μαζί να οργανωθούμε και να βαδίσουμε ενωμένοι με σκοπό κτίσουμε πάνω σε γερά θεμέλια μια ομάδα νοικοκυρεμένη, η οποία θα μπορεί να ατενίζει το μέλλον με μεγάλη αισιοδοξία.

Καλείστε όλοι λοιπόν στην ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 29 Μαΐου 2017 η ώρα 7:30 μ.μ. στο Duomo Cafe. Ο καθένας, όπου και όπως μπορεί να βοηθήσει, είναι ευπρόσδεκτος. Η Γενική Συνέλευση δεν αφορά μόνο τα μέλη, αφορά ολόκληρη την κοινότητα και όλους τους ανθρώπους, άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι αγαπούν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε.

ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ – ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου