29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΘΕΜΑΤΑ
  • Γκολ στη ζωή ,κάτω από τον ίδιο ουρανό!

Γκολ στη ζωή ,κάτω από τον ίδιο ουρανό!

By on 15 Μαΐου, 2017 4 2618 Views

Στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, εκπροσώπων της πολιτικής και πολιτειακής ζωής του τόπου, αλλά και σύσσωμου του αθλητικού και ποδοσφαιρικού κόσμου, παρουσιάστηκε επισήμως το βράδυ της Δευτέρας (15/5), ο Φιλανθρωπικός – Εθελοντικός Οργανισμός των Ποδοσφαιριστών με την επωνυμία «Γκολ στη Ζωή».
paiktes ds
Η μεγάλη εκδήλωση έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο και την τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Κλεάνθης Γεωργιάδης, ο πρόεδρος της ΚΟΠ κ. Κωστάκης Κουτσοκούμνης ο πρόεδρος της ΚΟΕ κ. Ντίνος Μιχαηλίδης, οΕπίτροπος Εθελοντισμού και μη κυβερνητικών οργανώσεων κ. Γιάννης Γιαννάκη, οι πρόεδροι και προπονητές των ομάδων μας καθώς επίσης πάρα πολλοί ποδοσφαιριστές εν ενεργεία και παλαίμαχοι. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εκπρόσωποι των εταιρειών που στηρίζουν τον Οργανισμό (ΟΠΑΠ, Πετρολίνα, Τράπεζα Κύπρου, και υπεραγορές Άλφα Μέγα ,ενώ τη βραδιά ομόρφυνε με την παρουσία της η μασκότ του «Γκολ στη Ζωή».
koytsok
aletraris
To «Γκολ στη Ζωή» ιδρύθηκε τον περασμένο Ιανουάριο με σκοπό την ανάδειξη και την προώθηση της ανθρώπινης πλευράς του ποδοσφαίρου και των ποδοσφαιριστών, Κύπριων και ξένων, εν ενεργεία και παλαίμαχων. Ιδρυτικά μέλη είναι Κύπριοι ποδοσφαιριστές που εκπροσωπούν ομάδες όλων των επαρχιών της ελεύθερη Κύπρου και σχεδόν όλες τις ομάδες Α’ Κατηγορίας.
midis nikaros
Το πρώτο γκολ ο ΠτΔ
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το τελετουργικό όπου ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης έβαλε το πρώτο «Γκολ» στη Ζωή σκοράροντας με σουτ σε μία μικρή εστία αντιμέτωπος με την πανέμορφη Μασκότ του Οργανισμού. Προς έκπληξη των παρευρισκόμενων ντυμένος Μασκότ ήτανε ο τερματοφύλακας Αντώνης Γιωργαλλίδης.
nikoletta
Συγκλονιστική ήταν η ερμηνεία του τραγουδιού κάτω από τον ίδιο ουρανό από την Νικολέττα Λειβαδιώτη η οποία έχει μειωμένη όραση με τη συνοδεία στο πιάνο του ίδιου του συνθέτη του τραγουδιού Άριστου Μοσχοβάκη .Την συνόδευαν επίσης παιδιά του κέντρου νοηματικής γλώσσας ταξίδι στην σιωπή. Ήταν ιδιαίτερα συγκινητική η εκτέλεση με τους παρευρισκόμενους όρθιοι να χειροκροτούν παρατεταμένα.
ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ
Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Γιασεμάκης Γιασεμή, Αντώνης Γιωργαλλίδης, Άγγελος Ευθυμίου, Γιώργος Εφραίμ, Κρίστης Θεοφίλου, Γιάννος Ιωάννου, Τάσος Κίσσας, Γιώργος Κολοκούδιας, Σίμος Κρασσάς, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Μάριος Νικολάου, Πανίκος Ξιούρουππας, Γιώργος Οικονομίδης, Γιάννος Οκκάς, Κωνσταντίνος Παναγή, Κούλλης.
Την εκδήλωση επιμελήθηκε και συντόνισε ο Σάββας Κοσιάρης με άψογο τρόπο