25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Η Ανόρθωση με 10 στέρησε τη νίκη στον Απόλλωνα

By on 14 Μαΐου, 2017 0 1213 Views

Η Ανόρθωση για άλλο ένα αγώνα πρωταθλήματος αποδεικνύεται κακός δαίμονας του Απόλλωνα υποχρεώνοντας τον σε ισοπαλία 1-1 ισοφαρίζοντας προς το τέλος όταν έπαιζε με 10 παίκτες, αφήνοντας τον στην τρίτη θέση στην 9η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Cyta στην φάση των ομίλων.
Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα ωστόσο δεν μπόρεσε να επιβληθεί ωστόσο η Ανόρθωση δεν θύμιζε την αδιάφορη ομάδα που σήκωσε τα χέρια ψηλά στο κρίσιμο παιγνίδι της χρονιάς στο κύπελλο όπου διασύρθηκε με το βαρύτατο 6-0.
Τα πολλά φάουλ ,οι κίτρινες και γενικά η εικόνα δείχνει ότι η σημερινή Ανόρθωση είχε πάθος και ήθελε να πάρει κάτι από τον αγώνα.
Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό και ανοιχτό με τις δύο ομάδες να φτιάχνουν πολλές ευκαιρίες για γκολ. Ο Σεμέδο άνοιξε το σκορ στο 47΄, με τον Ράγιος να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 87΄. Οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα ποδοσφαιριστές από το 77΄ μετά την σωστή αποβολή του Σιβού με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ο Απόλλωνας έφτασε στους 72 βαθμού,ς όμως παρέμεινε στην 3η θέση και στο -1 από την ΑΕΚ.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Βάλε, Σέρτζιο, Ρομπέρζ, Βινίσιους, Σακέτι (81΄ Ρέινολντς), Πέδρο, Σεμέδο, Σαρδινέρο (83΄ Ψύχας), Παπουλής (62΄ Πίττας), Ντα Σίλβα, Μαγκλίτσα

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Νικολάου (46΄ Καλδερόν), Σιβού, Γιαννούλης, Οικονομίδης, Βίκτορ, Ράγιος, Ολιβέιρα, Καρλίτος (74΄ Αριστοτέλους), Καμπρέρα (67΄ Άλβες)

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιάννης Αναστασίου (Χ. Χαραλάμπους, Δ. Τούρος), Ν. Αθανασίου (Π. Γερασίμου).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ρομπέρζ (2η), Σέρτζιο (2η), Παπουλής (2η), Μαγκλίτσα, Πέδρο (2η) / Βίκτορ, Ολιβέιρα (2η), Καλδερόν (2η), Γιαννούλλης (2η)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Σιβού

ΓΗΠΕΔΟ: Τσίρειο