ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Like

Κυπελλούχος ο ΠΟ Ξυλοτύμπου

12 Μαΐου, 2017
915 Views
0 Comments
Κυπελλούχος ο ΠΟ Ξυλοτύμπου

Πανηγυρισμοί από τους Κυπελλούχους
——————-

Η ομάδα της Ξυλοτύμπου Π.Ο. 2006 κατέκτησε το Κύπελλο Coca – Cola 2016 – 2017 Γ’ Κατηγορίας και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ αφού νίκησε στο σημερινό τελικό τον Εθνικό Λατσιών με 2-1.

Νταμπλ για την ομάδα της Ξυλοτύμπου αφού κατέκτησε και το Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας. 

Ο τελικός πρόσφερε καλό θέαμα στους φιλάθλους που τον παρακολούθησαν είτε από το γήπεδο είτε από την τηλεόραση και κρίθηκε στις λεπτομέρειες αφού πέραν των τριών τερμάτων, υπήρχαν εκατέρωθεν αρκετές χαμένες ευκαιρίες. 

Η Ξυλοτύμπου κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 μέσα σε διάστημα δύο λεπτών στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ανδρέας Γκουγκούρης άνοιξε το σκορ στο 15′ και ο Παντελής Ταύρου πέτυχε το 2-0 πριν συμπληρωθεί το 17ο λεπτό.

Ο Εθνικός κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 46′ με τον Παναγιώτη Θεράποντος που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

Εθνικός Λατσιών (Μ. Σατσιάς): Χ. Δημητρίου, Banahene, Α. Φωτίου, Φ. Βασιλείου, O. Rowe, Μ. Κωνσταντινίδης, Vasilev, Α. Βιολάρης (71′ Στ. Προκοπίου), Π. Πιερή, Π. Θεράπονοντος (82′ Α. Παντζιαράς), Π. Ρούσος

Ξυλοτύμπου (Κ. Λοϊζου): Α. Λοϊζου, Χρ. Χρυσόστομου (83′ Αριστοτέλους), Π. Ταύρου (87′ Κ. Χάτζιαρος), Στ. Παναγή, Κ. Χρίστου, Α. Γκουγκούρης, Ε. Γκονζάλες, Π. Νικολάου, Χρ. Κωνσταντίνου, Ρ. Γκονζάλες, Α. Αριστοδήμου

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μάριος Χριστοφόρου με βοηθούς τους Στέφανο Αναστασίου και Μιχάλη Ανδρέου. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Αναστάσης Αναστάση.

Μετά το τέλος του αγώνα έγινε η απονομή του τροπαίου από το μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΠ κ. Φίλιππο Γιαπατό και τον κ. Θάνο Πασχάλη, Διευθυντή πωλήσεων της Coca – Cola στη Λάρνακα. 

Στον αγώνα διατέθηκαν 1181 εισιτήρια.

Comments are closed.