29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νίκη της Αρμενίας με 2-1 επί της Εθνικής Νέων στο φιλικό παιχνίδι της Ορμήδειας

Νίκη της Αρμενίας με 2-1 επί της Εθνικής Νέων στο φιλικό παιχνίδι της Ορμήδειας

By on 9 Μαΐου, 2017 0 1113 Views

Με αντίπαλο την Αρμενία άρχισε σήμερα το απόγευμα ο νέος κύκλος προετοιμασίας της Εθνικής Νέων για συγκρότηση της ομάδας που θα λάβει μέρος στις επόμενες επίσημες υποχρεώσεις στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19.

Το πρώτο φιλικό έγινε στο Κοινοτικό Στάδιο Ορμήδειας και την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει δεύτερο φιλικό την ίδια ώρα (16:00) στο ίδιο γήπεδο.

Η Αρμενία με γκολ που πέτυχε στο 90+2 ο Αμπραχάμ νίκησε σήμερα με 2-1 και αφού νωρίτερα η Εθνική μας έχασε ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα.

Η Αρμενία άνοιξε το σκορ στο 14’ με τον Armen Nahapetryan και η Κύπρος ισοφάρισε στο 17’ με τον Μάρκο Μουστάκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι διεθνείς μας είχαν καλύτερη παρουσία και θα μπορούσαν να φτάσουν σε καλύτερο αποτέλεσμα και στο τέλος η Αρμενία σε μια αντεπίθεση έφτασε στο 2-1.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νεόφυτος Λάρκου είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, δίνοντας παράλληλα χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Κύπρος: Δημητρίου, Π. Ιωάννου (74’ Κολοκούδιας), Μουστάκη, Μενελάου (61’ Άδωνη), Παναγίδης (61’ Πάτσης), Χατζηπασχάλης, Κιτρομιλίδης (74’ Μούσιτς), Κ. Αναστασίου (74’ Πιερή), Παπαμιχαήλ (61’ Κ. Κωνσταντίνου), Αλ. Μιχαήλ (61’ Π. Παντελή), Στ. Παντελή (61’ Πάπουτσος)

Το αγώνα διαιτήτευσε ο Νεόφυτος Νεοφύτου με βοηθούς τους Παύλο Γεωργίου και Νίκο Σαμάρα. Τέταρτος διαιτητής ήταν ο Κυριάκος Χριστοδούλου.