29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

ΛΙΑΣΟΣ:Δύο νίκες για να σωθούμε η μόνη επιλογή

By on 8 Μαΐου, 2017 0 993 Views

Η Καρμιώτισσα έχασε το προβάδισμα που είχε και τώρα βρίσκεται σε θέση ..Β΄κατηγορίας ωστόσο με δύο νίκες στα τευταία παιγνίδια θα πετύχει το στόχο της παραμονής. Ο προπονητής της ομάδας, Λιάσος Λουκά, ο οποίος μίλησε στον Super Sport FM και εξέφρασε αποφασιστικότητα για νίκη στο παιγνίδι με τη Ν.Σαλαμίνα τονλιζοντας ότι η ομάδα του πληρώνει δικά της λάθη.Αναλυτικά:

«Πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Μας βρίσκει με δεδομένο ότι χρειαζόμαστε δύο νίκες για να μείνει η ομάδα στην Α΄ Κατηγορία. Ακόμη εξαρτόμαστε από εμάς. Βλέπουμε τα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να βρούμε τη δύναμη για να κερδίσουμε τη Νέα Σαλαμίνα, γιατί δεν έχουμε άλλη επιλογή. Θα πρέπει να δουλέψουμε για τα παιχνίδια που έμειναν.

Έχουμε ένα πρόβλημα με το σκοράρισμα αφού δημιουργούμε αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Από την άλλη δεχόμαστε αρκετά γκολ. Θα δουλέψουμε για να βελτιωθούμε και να πάμε στα παιχνίδια που έμειναν για το καλύτερο.

Παίζουμε με μια ομάδα που έχει κόσμο και κίνητρο και θα πρέπει να πάμε έτοιμοι. Η ομάδα μας είναι καλή και πληρώνουμε καθαρά δικά μας λάθη. Θα πρέπει να αντέξουμε αυτή τη διαδικασία. Το είπε και ο κ. Χατζηλούκας χθες, ότι είμαστε η τελευταία ομάδα που θα πρέπει να πέσει κατηγορία» ανέφερε ο Κύπριος τεχνικός.