25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΑΖΑΜΙΑΣ:Πρέπει τους στηρίξουμε τους παίκτες. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος(Προβληματισμός στη Ν.Σαλαμίνα)

ΚΑΖΑΜΙΑΣ:Πρέπει τους στηρίξουμε τους παίκτες. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος(Προβληματισμός στη Ν.Σαλαμίνα)

By on 8 Μαΐου, 2017 0 921 Views

Εκεί που περίμενε να πάρει την πρώτη θέση στον β΄όμιλο η Ν.Σαλαμίνα άρχισε να ανησυχεί μήπως μπλεχτεί σε περιπέτειες για την παραμονή.Στα δύο τελευταία παιγνίδια παίζει με την Καρμιώτισσα και την Δόξα και αν τα χάσει ίσως οδηγηθεί στην β΄κατηγορία.Ο αγώνας με την Καρμιώτισσα από την οποία έχασε φέτος τρείς φορές παίρνει χαρακτήρα τελικού!!Για τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν δύο στροφές πριν το φινάλε, μίλησε στον Super Sport FM, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Γιώργος Καζαμίας.

«Ναι μεν έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα, όμως δεν μπορούμε να παραβλέπουμε το ότι υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για να κινδυνέψει. Θα πρέπει η ομάδα να μην πάει στην τελευταία αγωνιστική με το ενδεχόμενο να πέσει κατηγορία. Δεν θα πω ότι θα πάρουμε ένα βαθμό. Πάμε για τη νίκη κόντρα στην Καρμιώτισσα, θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που μας νίκησε τρεις φορές».

Για την μάχη της πρώτης θέσης στο δεύτερο γκρουπ…

«Αν χάσει τους βαθμούς ο Ερμής, η πρώτη θέση θα παιχτεί στις τελευταίες δύο αγωνιστικές».

Για την εμφάνιση στον αγώνα με τον Ερμή…

«Ο έντονος προβληματισμός υπάρχει γιατί στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αποκαρδιωτική η εμφάνιση μας. Θέλουμε να διατηρήσουμε τη ψυχραιμία μας, δεν γίνεται ξαφνικά να ξέχασαν οι ποδοσφαιριστές την μπάλα που ξέρουν. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές Πρέπει να τους στηρίξουμε. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Δεν θα λύσουμε το πρόβλημα ρίχνοντας πέτρες στο δικό μας σπίτι».