25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Παράταση ..,για την στέψη του πρωταθλητή.

By on 7 Μαΐου, 2017 0 939 Views

Το ισόπαλο αποτέλεσμα χωρίς γκολ στο ΓΣΠ δεν επέτρεψε στο ΑΠΟΕΛ να πανηγυρίσει τον τίτλο αλλά ούτε στην ΑΕΚ να πλησιάσει στην κορυφή έτσι η στέψη του πρωταθλητή πήρε παράταση και το ΑΠΟΕΛ χρειάζεται νίκη με την Ομόνοια στην επόμενη αγωνιστική για να κάνει τον γύρο του θριάμβου.Το παιγνίδι ήταν ανοικτό μέχρι το τέλος με την ΑΕΚ να επιδιώκει πιο πολύ το γκολ αλλά να μην το σημειώνει ενώ το ΑΠΟΕΛ ίσως να εδικαιοπύτο ένα πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Μιλάνοφ. Πάντως το ΑΠΟΕΛ δεν κατάφερε φέτος να κερδίσει την ΑΕΚ ούτε στην α΄ούτε στην β΄φάση του πρωταθλήματος.
Στο ΑΠΟΕΛ εκτός από την διατήρηση της διαφορ΄ς των 4 βαθμών ευχάριστο γεγονός ήταν και η επιστροφή του Εφραίμ που μπήκε αλλαγή στο παιγνίδι.
ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Λάγο, Αστίθ, Μερκής, Κάνιας, Μοράις (80΄ Μπερτόλιο), Βινίσιους, Βάντερ (72΄ Εφραίμ), Εμπεσίλιο (46΄ Αλωνεύτης), Σωτηρίου.

ΑΕΚ: Πάμπλο, Τρουγιόλς, Μοϊσόφ, Καταλά, Λαρένα, Ακοράν, Τέτε, Τρισκόφσκι (67΄ Μυτίδης), Μπόλιεβιτς (72΄ Χαραλαμπίδης), Μουρίγιο (80΄ Μαλόκου), Φλοριάν.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιώργος Νικολάου (Μ. Σωτηρίου – Α. Ιωάννου), 4ος: Νικόλας Νεοκλέους

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μερκής, Αστίθ, Εφραίμ / Τέτε (2η), Μουρίγιο (2η), Ακοράν (2η), Χαραλαμπίδης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 15.462 – ΑΠΟΕΛ: 13.879 – ΑΕΚ: 1.583