26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νίκη ψυχολογίας για τον Απόλλωνα …Χάνει το τρένο της Ευρώπης η Ομόνοια

Νίκη ψυχολογίας για τον Απόλλωνα …Χάνει το τρένο της Ευρώπης η Ομόνοια

By on 7 Μαΐου, 2017 0 1151 Views

Νίκη γοήτρου και ψυχολογίας για τον Απόλλωνα που μετά από δύο απανωτές ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, επέστρεψε στις επιτυχίες. Νίκησε 3-0 τη Ομόνοια στο Τσίρειο
Ο Απόλλωνας σε σχέση με την Ομόνοια ήταν πιο ουσιαστικός, πιο αποτελεσματικός και να ελπίζει για την 2η θέση.Αντίθετα η Ομόνοια βλέπει την΄Ευρώπη να απομακρύνεται και μόνο αν χάσει αύριο η ΑΕΛ από την Ανόρθωση θα ελπίζει.
Το σκορ το άνοιξε το Μαγκλίτσα ,που είχε πιο νωρίς δοκάρι με πλασέ στο 41΄ και ενώ ευνοήθηκε από τις κόντρες που προηγήθηκαν και επιστροφή της μπάλας από το δοκάρι.
Τα άλλα δυο γκολ ήρθαν στην επανάληψη. Ο Ντα Σίλβα με πέναλτι στο 41΄ έκανε το 2-0, ενώ το τελικό 3-0 το διαμόρφωσε ο Βινίσιους στο 90΄.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Σ.Αυγουστή): Βάλε, Ρομπέρζ, Βινίσιους, Γκόμες (19΄ Βασιλείου) (46΄Πελαγίας), Σέρτζιο, Πέδρο (74΄ Σεμέδο), Σακέτι, Ντα Σίλβα, Πίεχ, Σαρδινέρο, Μαγκλίτσα

ΟΜΟΝΟΙΑ (Γ.Φρέντμπεργκ):Παναγή, Κωνσταντινίδης (76΄ Παναγιώτου), Βύντρα, Κατελάρης, Καρλίτος, Μαργκάσα, Μπρέεβελντ, Κλέιτον (85΄ Κατσαντώνης), Αζίζ (70΄ Ρουσιάς), Τουρέ, Ντάρμπισαϊαρ.