28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • O Γκίε και ο Απόλλωνας περιμένουν από τον ΚΟΑ δελτίο υγείας

O Γκίε και ο Απόλλωνας περιμένουν από τον ΚΟΑ δελτίο υγείας

By on 5 Μαΐου, 2017 0 994 Views

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ επιθυμεί να τοποθετηθεί, σε σχέση με το θέμα υγείας που πρόεκυψε το τελευταίο διάστημα με τον Ιβοριανό επιθετικό Άμπραχαμ Γκίε.

Στις 6 Απριλίου ο ποδοσφαιριστής μας επισκέφθηκε τον καρδιολόγο της ομάδας μας για εξετάσεις, οι οποίες συμπεριλαμβάνονταν στην απαραίτητη διαδικασία για ανανέωση του δελτίου υγείας του.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων κατέδειξαν κάποιες ανωμαλίες, οι οποίες κατέστησαν επιτακτική την ανάγκη για μετάβαση του ποδοσφαιριστή σε εξειδικευμένα κλινικά κέντρα στο εξωτερικό, έτσι ώστε να υποβληθεί σε εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις.

Ο ποδοσφαιριστής το διάστημα αυτό επισκέφτηκε τρεις διαφορετικούς εξειδικευμένους καρδιολόγους, από τους οποίους έλαβε σχετικές γνωματεύσεις.

Κατόπιν συνεννόησης, Απόλλωνας και ποδοσφαιριστής, αποφάσισαν όπως την Δευτέρα (08/05), αποστείλουν τις γνωματεύσεις και τα αποτελέσματα όλων των ιατρικών εξετάσεων, στις οποίες υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής, στην αρμόδια επιτροπή του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, προκειμένου να αποφασιστεί η έκδοση σχετικού δελτίου υγείας, έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει να αγωνίζεται κανονικά και με ασφάλεια.

Ο Απόλλωνας Λεμεσού στηρίζει με κάθε τρόπο τον ποδοσφαιριστή και εύχεται σύντομα όπως επανενταχθεί στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας μας