20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νέος τραυματισμός για τον Μακρίδη.Προλαμβαίνει τον τελικό ο Χάμπος

Νέος τραυματισμός για τον Μακρίδη.Προλαμβαίνει τον τελικό ο Χάμπος

By on 4 Μαΐου, 2017 0 1185 Views

Νέο πρόβλημα τραυματισμού για τον Κ.Μακρίδη του Απόλλωνα και εκφράζονται φόβοι πως μπορεί να μην επανέλθει στην αγωνιστική δράση.Στον Απόλλωνα εκφράζεται η ελπίδα πως ο Μακρίδης θα είναι καλά με την έναρξη της προετοιμασίας Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα, μίλησε στον Super Sport FM, ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Φάνος Κιννής.

Για το νέο τραυματισμό του Μακρίδη…

«Έχει τράβηγμα στον τένοντα και χρειάζεται χρόνο για να το ξεπεράσει. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί αφού επιστρέφει μετά από μακρά απουσία. Θα του δώσουμε το χρόνο που χρειάζεται για να είναι έτοιμος με την έναρξη της προετοιμασίας. Είναι πολύ δυνατός και είμαστε σίγουροι ότι θα επανέλθει».

Για τον Χάμπο Κυριάκου ο οποίος είναι αμφίβολος για τον τελικό…

«Πέρασε από εξετάσεις. Δεν είναι σοβαρό το πρόβλημα. Θα κάνει αγώνα δρόμου για τον τελικό».

Για την πρόκριση σε βάρος της Ανόρθωσης…

«Είναι πολύ δύσκολο να δώσεις κίνητρα σε ένα ποδοσφαιριστή, όταν στον πρώτο αγώνα το σκορ τελείωσε με 6-0. Υπήρχε και ο φόβος για κάποιο τραυματισμό. Ο στόχος επιτεύχθηκε και είμαστε στο μεγάλο τελικό. Και πάλι η ώρα που μας έβαλαν να αγωνιστούμε δεν ήταν καλή αφού υπήρχε πολλή ζέστη. Αυτό επηρέασε και τους 22 ποδοσφαιριστές».

Για τα επόμενα παιχνίδια…

«Έχουν απομείνει τρία παιχνίδια. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Η 2η θέση είναι προνομιούχα και η ομάδα θα πρέπει να προετοιμαστεί μέσα από αυτά τα παιχνίδια για τον τελικό».

Για τον Γκιέ…

«Δεν υπάρχει οτιδήποτε νεότερο. Ταξίδεψε στο εξωτερικό την προηγούμενη βδομάδα και περιμένουμε μια νέα γνωμάτευση. Όταν θα έχουμε τα αποτελέσματα θα τα δούμε με τον ποδοσφαιριστή».