29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024

Στην Ελβετία για το UEFA Pro

By on 3 Μαΐου, 2017 2 3185 Views

Οι προπονητές που συμμετέχουν στην αποστολή μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή της ΚΟΠ κ. Σάββα Κωνσταντίνου και τον συνεργάτη του Μάριο Κωνσταντίνου.
————————————

Στην τρίτη ημέρα μπαίνει σήμερα η σειρά UEFA Coach Education – Student Exchange με τη συμμετοχή προπονητών και από την Κύπρο για απόκτηση του διπλώματος UEFA Pro.

Οι εργασίες που φιλοξενούνται στη Νιόν της Ελβετίας, την έδρα της UEFA, άρχισαν χθες και εκτός από την Κυπριακή αποστολή στον ίδιο κύκλο συμμετέχουν αποστολές από την Ελλάδα, την Κροατία και τη Σλοβακία.

Χθες έγινε παρουσίαση και ακολούθως πρακτική στο γήπεδο, ενώ το σημερινό πρόγραμμα μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και ανάλυση του χθεσινού αγώνα Champions League Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο.

Οι εργασίες της αποστολής θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 4 Μαϊου και θα ακολουθήσει στην Κύπρο ο τελικός κύκλος που άρχισε το Σεπτέμβρη 2015 με γραπτές εξετάσεις.

Η Κυπριακή αποστολή των προπονητών αποτελείται από τους Γιασεμή Γιασουμή, Γιώτη Εγκωμίτη, Λοϊζος Λοϊζου, Χρύσης Μιχαήλ, Μάριο Νεοφύτου, Γιαννάκη Ποντικό, Σάββα Πουρσαϊτίδη, Μαρίνο Σατσιά, Μιχάλη Σεργίου, Αιμίλιο Ττέκκη, Αντριέν, Χατζηαλεξάνδρου, Φάτζιο Μπούις, Μπόρτζε Τζιούρεφ και Βέσκο Μιχαίλοβιτς.