18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΟΞΑ:Όποιος ζει σε γυάλινο σπίτι δεν πετροβολεί .(Απάντηση στην Καρμιώτισσα)

ΔΟΞΑ:Όποιος ζει σε γυάλινο σπίτι δεν πετροβολεί .(Απάντηση στην Καρμιώτισσα)

By on 2 Μαΐου, 2017 0 1446 Views

Η Δόξα δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση της Καρμιώτισσας.Σε δηλώσεις του στον SUPER SPORT FM 104.0 ο κ.Νίκος Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στο θέμα των φακέλων αλλά και στην προσπάθεια για σωτηρία της Δόξας με τον Χατζηλούκα πλέον ,ξανά,προπονητή..

«Δύο φράσεις ταιριάζουν στην Καρμιώτισσα. Όποιος ζει σε γυάλινο σπίτι δεν πετροβολεί και το φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Δεν είναι η Δόξα που είχε τέσσερις φακέλους» είπε αρχικά ο κύριος Κωνσταντίνου απαντώντας στις κατηγορίες από πλευράς Καρμιώτισσας και πρόσθεσε:

«Πρέπει να δίνουμε την δέουσα σοβαρότητα, είναι ένας αγώνας ποδοσφαίρου που ακολουθεί και τίποτα περισσότερο, πρέπει να το καταλάβουν αυτό στην Καρμιώτισσα. Αυτά που κάνει ο αντίπαλος δεν αποπροσανατολίζει την Δόξα. Τώρα χρειαζόμαστε τρεις νίκες και πιστεύουμε ότι θα τις πάρουμε. Τα περί στρουθοκαμηλισμού και τέτοια ας τα αφήσουν. Ας δει κάποιος τα παιχνίδια που ήρθαν κόκκινοι φάκελοι για την Καρμιώτισσα. Εμένα με ενδιαφέρει η επίσημη τοποθέτηση της ΟΥΕΦΑ και της ΚΟΠ. Ο κάθε ένας μπορεί να λέει ότι θέλει και να κατηγορία. Η Καρμιώτισσα ας ασχοληθεί με τα δικά της».

Για την συνέχεια…
«Και με νίκη επί του Άρη θα βελτιωνόταν η θέση μας αλλά θα ήταν πολύ πιο δύσκολο να πέσει ο Άρης παρά η Καρμιώτισσα γιατί στην ισοβαθμία με την Καρμιώτισσα ευνοούμαστε. Η τύχη είναι στα δικά μας πόδια».

Η ομάδα σας συνεχίζει με τον Λούκα Χατζηλούκα στον πάγκο…
«Έγινε αποδεκτή η παραίτηση του κ. Πουρσαιτίδη και θα επιδιώξουμε με τον κ. Χατζηλούκα να καταφέρουμε να πάρουμε το ζητούμενο. Γνωρίζει πολύ καλά τους παίκτες και την ομάδα γιατί δούλεψε μαζί τους».
h