29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Το ΑΠΟΕΛ και ο Κρίστιανσεν συμφώνησαν για το πότε θα συζητήσουν…

Το ΑΠΟΕΛ και ο Κρίστιανσεν συμφώνησαν για το πότε θα συζητήσουν…

By on 28 Απριλίου, 2017 0 1235 Views

Το ΑΠΟΕΛ δεν έχει επαφές με άλλους προπονητές και δεν ισχύουν τα όσα γράφτηκαν σύμφωνα με τον Ν.Πετεβίνο ο οποίος δήλωσε πως το ΑΠΟΕΛ και ο Κρίστιανσεν συμφωνούν για την χρονική στιγμή που θα συζητήσουν για το θέμα της συνργασίας του και ότι άλλο λέγεται δεν αφορά τους γαλαζοκίτρινους.Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στον Super Sport FM γαι όλα τα θέματα του ΑΠΟΕΛ:
Για τους Μερκή και Εφραίμ οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά…

«Ειδικά ο Εφραίμ έχει αρκετό καιρό που είναι εκτός. Και ο Μερκής μας έλειψε όμως και οι δύο είναι σημαντικοί ποδοσφαιριστές που θα χρειαστούν για την τελική ευθεία. Αυτό δεν εξυπακούει παρουσία τους στο παιχνίδι της Κυριακής. Θα το κρίνει ο προπονητής μαζί με το ιατρικό επιτελείο. Το τελευταίο ενάμιση μήνα έχουμε μια κακοδαιμονία. Ειδικά από τη στιγμή που οι τραυματισμοί προήλθαν από άτυχες στιγμές, είτε από χτυπήματα αντιπάλων. Αυτό επηρέασε στην ομοιογένεια της ομάδας και έτσι είναι λογικό να χάνεις από τα πλεονεκτήματα σου. Είναι μέρος του ποδοσφαίρου και αυτό το αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες. Δεν παίζει ρόλο ποιοι είναι εκτός αποστολής, αλλά ποιοι θα είναι μέσα στο γήπεδο. Αυτό που ελπίζουμε είναι να έχουμε περισσότερες επιλογές στην τελική ευθεία».

Για τον κάλεσμα του Πρόδρομου Πετρίδη στον κόσμο…

«Η αναφορά του προέδρου είναι για τα παιχνίδια πρωταθλήματος. Ήθελε να υπογραμμίσει ότι τα πιο σημαντικά παιχνίδια είναι οι τελευταίοι αγώνες πρωταθλήματος και δεν είναι οι ευρωπαϊκοί αγώνες. Οι πιο σημαντικοί αγώνες είναι αυτοί, μέσα από τους οποίους θα πετύχει η ομάδα το μεγάλο της στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Βλέπουμε πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα. Ας αναλογιστεί και ο κόσμος πως η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές έχουν ήδη κάνει υπέρβαση όσον αφορά τη φετινή τους παρουσία. Είχε μια επιτυχημένη πορεία, είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος και στα ημιτελικά του κυπέλλου. Το να εξυπηρετούμε την προσδοκία να παίζει και να έχει σούπερ απόδοση από την αρχή, αυτό δεν είναι δίκαιο. Η αγάπη στην ομάδα, χρειάζεται στα δύσκολα και αυτή τη στιγμή είναι τα δύσκολα. Ο κόσμος πρέπει να αντιληφθεί ότι η βοήθεια του είναι το πιο πολύτιμο πράγμα».

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ…

«Όλοι οι αγώνες είναι εξίσου σημαντικοί. Θέλουμε να φύγουμε επιτέλους με τη νίκη από το Τσίρειο. Στις προηγούμενες μας επισκέψεις δεν τα καταφέραμε και πέραν από τον αγώνα με τον Άρη. δεν έχουμε καλά αποτελέσματα. Θέλουμε να αλλάξουμε το στάτους σε μια σημαντική στιγμή στην ομάδα».

Για τη διαχείριση που γίνεται με τον Τόμας Κρίστιανσεν και την ονοματολογία για τοθέμα προπονητή…

«Είναι θέμα τοποθέτησης. Η τοποθέτηση μας είναι ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα προπονητή. Δεν μιλούμε με κανένα και δεν μας έχει απασχολήσει γιατί το ΑΠΟΕΛ έχει προπονητή. Αν τα σενάρια συντηρούνται επειδή εκκρεμεί η συνεργασία με τον κ. Κρίστιανσεν μετά το τέλος της περιόδου, αυτό που λέμε είναι ότι υπάρχει πλήρης ταύτιση σε σχέση με το ποιος θα είναι ο χρόνος για το ενδεχόμενο να καταλήξουμε και τη νέα χρονιά με τον κ. Κρίστιανσεν. Ο κόσμος να ξέρει ότι το μόνο που ισχύει είναι αυτό που λέει το επίσημο ΑΠΟΕΛ».