26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Α.ΠΑΝΤΕΛΗ:Καμία δικαιολογία δεν μπορεί να σταθεί .Θα συζητήσουμε τα πάντα

Α.ΠΑΝΤΕΛΗ:Καμία δικαιολογία δεν μπορεί να σταθεί .Θα συζητήσουμε τα πάντα

By on 27 Απριλίου, 2017 0 1275 Views

Η απογοήτευση και ο προβληματισμός στην Ανόρθωση εκφράζεται δημόσια και από επίσημα χείλη.Ψες το μέλος του ΔΣ της εταιρείας Γ.Ιωάννου εξέφρασε την απογοήτευση του με καυστικό άρθρο στο fb αι τους παίκτες και τον προπονητή ενώ σήμερα ο πρόεδρος Α.Παντελή με δηλώσεις του στον “Άστρα 92.8” μίλησε για όσα έγιναν χθες τονίζοντας ότι δεν υπάρχει διακαιλογία .Δεν κάλυψε τον προπονητή και τους παίκτες. .Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ψες δεν φανήκαμε αντάξιοι του ονόματος της Ανόρθωσης. Ήταν ένα ντροπιαστικό αποτέλεσμα. Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση η Ανόρθωση να δέχεται τέτοιες ήττες. Με μια μονοκονδυλιά σβήσαμε όσα προσπαθούμε 3 μήνες να χτίσουμε. Δεν υπήρχε το πιο σημαντικό, η ψυχή και η καρδιά. Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς καταρρεύσαμε σαν χάρτινος πύργος. Πρέπει να παραδεχτούμε πως δεν πολεμήσαμε”.

Αν δόθηκε εξήγηση από τον προπονητή ή τους παίκτες: “Έχουν περάσει μόνο μερικές ώρες. Είχα μια συζήτηση με τον προπονητή το πρωί όμως αντιλαμβάνεστε πως σε τέτοιες στιγμές δεν υπάρχουν συζητήσεις, υπάρχουν μόνο νεύρα και παράπονα. Δεν μπορεί κανένας να δεχτεί ότι είχαμε αυτό το χάλι ψες”.

Αν υπάρχει θέμα προπονητή: “Είναι κάποιες ώρες που πέρασαν, θα πρέπει να ηρεμήσουν τα πράγματα και σήμερα να κάτσουμε να συζητήσουμε γενικά για όλα τα θέματα. Θα συζητήσουμε τα πάντα γιατί όλοι φέρουν ευθύνη”.

Αν συμμετίζεται την άποψη ότι στοίχισε το γεγονός πως τα έδωσε όλα σε προηγούμενα παιχνίδια: “Όχι δεν την συμμερίζομαι. Πρέπει όλοι να καταλάβουν πως η Ανόρθωση πρέπει να έχει τη δύναμη και το πάθος σε όλα τα παιχνίδια. Δικαιολογίες δεν μπορεί να χρησιμοποιεί κανένας”.

Για την εικόνα της ομάδας: “Δεν μπορώ να δικαιολογήσω κανένα. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω τα μηδέν μαρκαρίσματα, τα απεριόριστα λάθη, τις λάθος πάσες και τις βλακείες που έφεραν το 6-0. Καμία δικαιολογία δεν μπορεί να σταθεί μπροστά σε ένα 6-0”.
Θα υπάρξουν αλλαγές? “Οπωσδήποτε θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές. Είμαστε απογοητευμένοι, δεν είναι αυτό που θέλουμε και δεν μπορούμε να το δεχτούμε και να το χωνέψουμε ότι παρουσιάσαμε αυτό το πράγμα ψες. Δεν μπορέσαμε σε κανένα σημείο να προσπαθήσουμε σαν Ανόρθωση. Άνθρωποι ή ποδοσφαιριστές ή οποιοιδήποτε δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν σε δύσκολες συνθήκες σημαίνει δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν την Ανόρθωση”.

Για την επόμενη μέρα: “Θα ξεκινήσει μια σειρά από κινήσεις, αποφάσεις και αλλαγές που θα χτίσουν την επόμενη χρονιά διότι μαζέψαμε τον κόσμο, του δώσαμε ελπίδες που αποδείχθηκαν φρούδες και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να τους αποδείξουμε ότι μπορούμε να χτίσουμε ομάδα που αυτή τη φορά δεν θα τους δώσει ψεύτικες ελπίδες”.
i