29 Μαρτίου, 2024
  • 29 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αύριο το νέο τεστ για την Εθνική Παίδων στο Παραλίμνι

Αύριο το νέο τεστ για την Εθνική Παίδων στο Παραλίμνι

By on 27 Απριλίου, 2017 0 978 Views

Στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση της Εθνικής μας.
———————————–

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει των υποχρεώσεων της στο Διεθνές Αναπτυξιακό Τουρνουά που διοργανώνει η ΚΟΠ σε συνεργασία με την UEFA στην Κύπρο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει το Σαν Μαρίνο. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 11:00πμ και θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Τάσος Μάρκου» στο Παραλίμνι.

Αύριο στις 16:00 θα διεξαχθεί επίσης ο αγώνας της Αλβανίας με την Ουαλία.

Στην αποστολή για τους αγώνες του τουρνουά συμμετέχουν 20 ποδοσφαιριστές και μέσα από τους τρεις αγώνες η τεχνική ηγεσία θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές.

Για τον αυριανό αγώνα με το Σαν Μαρίνο ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Γιάννος Οκκάς θα πραγματοποιήσει κάποιες αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που αγωνίστηκε στην πρεμιέρα με την Ουαλία.

Ανεξάρτητα από το φιλικό χαρακτήρα των αγώνων, ο στόχος για το καλύτερο είναι αμετάθετος και μέσα από αυτή τη διοργάνωση, όλοι αναμένουν πως το όφελος για τη συνέχεια θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Αποτελέσματα πρεμιέρας:

Κύπρος – Ουαλία…1-1 (3-4 στα πέναλτι)

Αλβανία – Σαν Μαρίνο…1-1 (4-3 στα πέναλτι)

Σημειώνεται πως σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια ενός αγώνα (2 ημίχρονα των 40 λεπτών) τότε θα οδηγείται απευθείας στη διαδικασία των πέναλτι.

Ο νικητής στην κανονική διάρκεια του αγώνα θα παίρνει 3 βαθμούς. Όταν ο νικητής αναδεικνύεται μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι θα κερδίζει 2 βαθμούς και 1 βαθμό θα παίρνει ο ηττημένος.

Κάθε ομάδα μπορεί να πραγματοποιήσει εννέα αλλαγές, αφού κάθε αποστολή αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές που δηλώθηκαν πριν από την έναρξη των αγώνων.