18 Απριλίου, 2024
  • 18 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Από παιχνίδι σε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι δηλώνει ο Σ.Νικολάου

Από παιχνίδι σε παιχνίδι να γινόμαστε καλύτεροι δηλώνει ο Σ.Νικολάου

By on 27 Απριλίου, 2017 0 1129 Views

Από την Εθνική Παίδων κάτω των 15 στην Εθνική Παίδων κάτω των 17 και με αρκετές πλέον εμπειρίες από προηγούμενες συμμετοχές του σε διεθνείς φιλικούς αγώνες.

Ο Σάββας Νικολάου ήταν κάτω από τα δοκάρια της Εθνικής μας στη χθεσινή πρεμιέρα με την Ουαλία για το Διεθνές Αναπτυξιακό Τουρνουά, στο ξεκίνημα της συγκρότησης της νέας ομάδας που θα λάβει μέρος στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-17.

«Αν και ήταν το πρώτο μας παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο εκτιμώ ότι η εικόνα που παρουσιάσαμε για ξεκίνημα ήταν καλή. Δυστυχώς όμως δεν πήραμε το αποτέλεσμα που άξιζε να πάρουμε. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη από την Ουαλία και το αποτέλεσμα ήταν άδικο για εμάς.

Συνεχίζουμε όμως την προσπάθεια μας με την ίδια διάθεση και πιστεύω ότι μέσα από τη διαδρομή των φιλικών αγώνων θα γίνουμε πολύ καλύτεροι», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο νεαρός τερματοφύλακας και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Γνωρίζουμε ποιες είναι οι απαιτήσεις, ποιες είναι οι δυνατότητες αυτής της ομάδας και πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε διεκδικητικοί σε όλους τους αγώνες. Τόσο αυτούς που έχουμε στο τουρνουά αλλά και για τη συνέχεια.

Υπάρχουν οι δυνατότητες και μαζί με τη βοήθεια του προπονητή μας μπορούμε να προχωρήσουμε με καλύτερα αποτελέσματα που θα ενισχύσουν και την αυτοπεποίθηση της ομάδας.

Μέσα από τέτοιες διοργανώσεις δίνεται η ευκαιρία για καλύτερη προετοιμασία και ειδικά για μια ομάδα όπως τη δική μας που βρίσκεται μόλις στο ξεκίνημα για τη συγκρότηση της.

Μας περιμένει τώρα το παιχνίδι με το Σαν Μαρίνο και θα επιδιώξουμε να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα μέσα από μια καλή παρουσία. Από παιχνίδι σε παιχνίδι επιβάλλεται να γινόμαστε καλύτεροι».