19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ:Κανείς δεν το περίμενε το 6-0 αλλά … όλοι βλέπουν ΑΕΚ

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ:Κανείς δεν το περίμενε το 6-0 αλλά … όλοι βλέπουν ΑΕΚ

By on 27 Απριλίου, 2017 0 1012 Views

Θα ήταν ψέμα να ισχυριστεί κάποιος ότι περίμενε το εκπληκτικό 6-0 όσο πολύ καλή απόδοση και αν είχε ο Απόλλωνας.
Το ότι ο Απόλλωνας θα τα έδινε όλα για τη νίκη που θα του έδινε προβάδισμα πρόκρισης ήταν δεδομένο αλλά αυτό το τεράστιο σκορ του έδωσε από χθες το ειστήριο για τον τελικό και ο επαναληπτικός θα είναι τυπική διαδικασία την οποία δεν θα παρακολουθήσει ο Σ.Αυγουστή αφού θα βρίσκεται στο εξωτερικό για το δίπλωμα του.Και το σκορ του δίνει το δικαίωμα να ταξιδέψει χωρίς αγωνία για την έκβαση του επαναληπτικού.Το θέμα πλέον είναι η διαχείριση αυτής της επιτυχίας με το σωστό τρόπο για να έχει και θετικές προεκτάσεις στο πρωτάθλημα όπου ακολουθούν ντέρμπι.
Για την μεγάλη νίκη του Απόλλωνα επί της Ανόρθωσης στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Coca Cola και για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα μίλησε στον SUPER SPORT FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου τον «γαλάζιων» Φανούριος Κωνσταντίνου.

«Για να είμαστε ρεαλιστές κανείς δεν προετοιμάζεται για να κερδίσει έναν μεγάλο αντίπαλο με 6-0. Η έκταση του σκορ είναι κάπως περίεργη καθώς κανείς δεν περίμενε η πρόκριση να κριθεί από το πρώτο παιχνίδι. Θέλαμε να αποδείξουμε ότι είμαστε πολύ μεγάλη ομάδα και ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Η ομάδα απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Ανόρθωση για να σκεφτεί για θετικό αποτέλεσμα» είπε αρχικά για τον μεγάλο θρίαμβο επί της Ανόρθωσης.
Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ…
«Από χθες βράδι μιλώντας στους παίκτες τους είπε ότι το παιχνίδι με την Ανόρθωση ανήκει στο παρελθόν γιατί ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην «Αρένα». Θα πάμε για να παρουσιάσουμε εκ νέου το καλό μας πρόσωπο για να πάρουμε αυτό που θέλουμε απέναντι σε μια δυνατή ομάδα που είναι διεκδικητής του τίτλου».

**«Οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν ότι οι κόποι τους διακυβεύονται στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, δεν υπάρχει περιθώριο εφησυχασμού. Είναι ένα παιχνίδι έξι βαθμών στην Λάρνακα, πίεση υπάρχει και στις δυο ομάδες και νομίζω θα είμαστε ανταγωνιστικοί σε ένα παιχνίδι τριπλής παραλλαγής».

Για τον τρόπο που κύλησε το παιχνίδι με την Ανόρθωση…
«Δεν είναι δύσκολο να φτάσει το σκορ σε τέτοια επίπεδα και καταλαβαίνουμε τους ανθρώπους της Ανόρθωσης γιατί το ζήσαμε και εμείς με την ΑΕΚ στην Λάρνακα πριν κάποιους μήνες. Ο Απόλλωνας ήταν εντυπωσιακός, αυτή είναι η ουσία και όχι το αποτέλεσμα αυτό κάθε αυτό».

Για το γεγονός ότι ο Ντα Σίλβα έμεινε στον πάγκο…
«Ο Άλεξ δεν ήταν ο αρχοντικός Άλεξ στα τελευταία παιχνίδια και ο προπονητής του έδωσε ανάσες. Ο ίδιος ο παίκτης έδειξε να αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ο Σωφρόνης Αυγουστή έπραξε αυτό που ήταν το καλύτερο».

Για την επιστροφή του Κωνσταντίνου Μακρίδη μετά από ένα χρόνο και κάτι…
«Ήταν το γκολ που πανηγυρίστηκε περισσότερο από όλα. Αν ήταν οποιοσδήποτε άλλος στο 34ο έτος της ηλικίας του φτασμένος ποδοσφαιρικά ίσως να έβαζε τέλος στην καριέρα του. Έδειξε την αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Είναι γεννημένος νικητής και μια προσωπικότητα που έστω και αν δεν αγωνιζόταν είχε καταλυτικό ρόλο στα αποδυτήρια. Είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για εμάς και μας ικανοποίησε η εμφάνιση του και το γκολ που πέτυχε».