19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η υπογρφή και οι πρώτες δηλώσεις του Πιέρου στην Κοπεγχάγη σε βίντεο

Η υπογρφή και οι πρώτες δηλώσεις του Πιέρου στην Κοπεγχάγη σε βίντεο

By on 25 Απριλίου, 2017 0 1120 Views


Ο Πιέρος Σωτηρίου υπέγραψε στην Κοπεγχάγη για τα επόμενα 5 χρόνια και ο Κύπριος επιθετικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην Κοπεγχάγη και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω τον σύλλογο να εκπληρώσει τους στόχους του και να κερδίσει τρόπαια. Η Κοπεγχάγη είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Σκανδιναβίας με μεγάλη ιστορία και ανυπομονώ να αγωνιστώ. Είδα το γήπεδο και τους φίλους της ομάδας και είναι όλα φανταστικά. Θα κάνω το καλύτερο γι’ αυτούς. Αυτή την στιγμή εστιάζομαι αποκλειστικά στις υποχρεώσεις του ΑΠΟΕΛ για να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και ανυπομονώ να κάνω το ίδιο και με την Κοπεγχάγη».

Ο προπονητής της Κοπεγχάγης, Στάλε Σολμπάκεν δήλωσε: «Βρήκαμε έναν επιθετικό που ταιριάζει στην ομάδα μας. Είναι πολύ δυνατός επιθετικός που δουλεύει και στην άμυνα. Συνδυάζει πολλά πράγματα στο σκοράρισμα και έρχεται με ένα απίστευτο ρεκόρ στοκαρίσματος. Έρχεται στην ομάδα μας με εμπειρία και έδειξε ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στην πίεση. Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να τον αποκτήσουμε και περιμένω με ανυπομονησία να δουλέψω μαζί του και να τον εξελίξω ακόμα περισσότερο»..