25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ντέρμπι με τα όλα του στο Δασάκι και 1-1 που βάζει δύσκολα στην Καρμιώτισσα

Ντέρμπι με τα όλα του στο Δασάκι και 1-1 που βάζει δύσκολα στην Καρμιώτισσα

By on 22 Απριλίου, 2017 0 1294 Views

Ο Εθνικός πέτυχε δύο γκολ αλλά μέτρησε το ένα, ο Κατσιαράβα έχασε αρκετές ευκαιρίες,ο Πρότσεκ σταμάτησε τις ευκαιρίες της Καρμιώτισσας και το πολύ καλό παιγνίδι στο Δασάκι έληξε ισόπαλο1-1. Για τον Εθνικό ο βαθμός του δίνει μια διαφορά ασφαλείας αν και μαθηματικά κινδυνεύει ενώ η Καρμιώτισσα νιώθει πλέον την ανάσα της Δόξας.
Το σκορ άνοιξε στο 13 ο Μανογιάν για την Καρμιώτισσα ενώ ο Εθνικός ισοφάρισε στο 56΄με τον Κρατσιούνοφ. Νωρίτερα στο 37΄ είχε ακυρωθεί λανθασμένα γκολ για τον Εθνικό και στο 41΄ ο βοηθός διαιτητής Νίκος Εγγλέζου αποχώρησε τραυματίας με το παιχνίδι να διακόπτεται για λίγα λεπτά και τον τέταρτο διαιτητή, Τιμόθεο Χριστοφή, να παίρνει τη θέση του . Το β΄ ημ έγινε χωρίς 4ο διαιτητή.
Κίτρινες: Πιντσέλι (4η), Αρέστη (2η), Κρατσούνοφ, Ζελάγια (2η)/ Βοσκανιάν (2η), Όστοϊτς

Διαιτητής: Χρίστος Νικολαϊδης.

Βοηθοί: Αγγέλα Κυριάκου, Νίκος Εγγλέζου.

Εθνικός: Πρότσεκ, Στόϊτσεφ, Αρέστη (62′ Αράμπαλ), Φιλίποφ, Κυπριανού (83′ Κιπιάνι) , Πιντσέλι, Ιλουρίτζε (52′ Ενέσκου), Κρατσούνοφ, Ντόμπνιακ, Κατσαράβα, Ζελάγια

Καρμιώτισσα: Καϊρίνος, Βοσκανιάν, Όστοϊτς, Λοκόμπε, Δημητρίου, Μανογιάν, Μπόλιανετς, Σάλιακας, Αντάμοβιτς, Βαττής (74′ Μπάρμπαρο), Όρντος (88′ Σταύρου)