28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024

Ομόνοια Αραδίππου: Παρελθόν ο Νώντας Χριστινάκης

By on 20 Απριλίου, 2017 0 1176 Views

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Νώντα Χριστινάκη επισημοποίησε με ανακοίνωση της η διοίκηση των «Περιστεριών».

Η ανακοίνωση της Ομόνοιας:

«Η Ομόνοια Αραδίππου ανακοινώνει τη μη συνέχιση της συνεργασίας της με τον Νώντα Χριστινάκη.

Θεωρούμε ότι είναι ένα βελούδινο διαζύγιο και σε αυτό συνέβαλαν και τα δύο μέρη αλληλοαναγνωρίζοντας την εκτίμηση και το σεβασμό που τρέφουμε μεταξύ μας. Νιώθουμε την ανάγκη να τον ευχαριστήσουμε θερμά για την αγαστή συνεργασία που είχαμε και τη θετική συμβολή του στη φετινή δύσκολη περίοδο. Τα τελευταία χρόνια ο Νώντας έχει μια μακρά προπονητική παρουσία στην ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου και έβαλε το δικό του στίγμα στην πορεία της ομάδας.

Ευχόμενοι στον Νώντα ό,τι καλό και επιτυχίες στους στόχους που θέτει, τον ευχαριστούμε».

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Νώντα Χριστινάκη μέσω facebook:

«Η Ομόνοια Αραδίππου είναι μια ομάδα σύμβολο. 

Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της, είναι τιμή να νιώθεις μέρος της σύγχρονης ιστορίας της, πόσο μάλλον δε, ότι έχεις συνεισφέρει δυο φορές σε δυο διαφορετικές σαιζόν να επιστρέψει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας σε θέση να βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον. Επίσης να έχεις ηγηθεί τεχνικά, στις δυο καλύτερες χρονιές της σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Στις συνολικά πέντε σαιζόν που είχα την ευθύνη υπήρχαν τεράστιες προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε μαζί με τη Διοίκηση και τον σπουδαίο της κόσμο. Η κρίση του τελευταίου καθώς και των παικτών μας, είναι σίγουρα το μεγαλύτερο παράσημο ή όχι. 

Θεώρησα υποχρέωση μου να αναλάβω την ομάδα με μεγάλο προσωπικό ρίσκο, όταν βρισκόταν με 2 πόντους την 8η αγωνιστική όχι μόνο για την ιστορία της και όσα εκπροσωπεί αλλά και για το φίλο μου Σάββα Θεοδώρου και την επιτροπή προγραμματισμού που έκτισαν αυτή την ομάδα και δεν θα ήθελα ποτέ να συνδυαστεί το όνομά μας με ένα υποβιβασμό. Μετά βεβαιότητας το υλικό της ομάδας ήταν ικανό για να επιτευχθούν οι στόχοι ευκολότερα αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως η τύχη οδηγεί τα πράγματα και αν τελικά κάθε τι γίνεται για κάποιο λόγο, ίσως το κέρδος από την αγωνία των τελευταίων αγωνιστικών μπορέσει να οδηγήσει την ομάδα σε πιο καλές ημέρες. Ουδέν κακόν αμιγές καλού

Αποχωρώντας για προσωπικούς λόγους και όχι αγωνιστικούς λόγους ή λόγους προγραμματισμού, θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους συνεργάτες μου που άντεξαν την πίεση που περάσαμε, πάρα πολύ τους παίκτες μας που υπήρξαν παραδείγματα ψυχικού σθένους, τη Διοίκηση που ανταπεξήλθε στις μεγάλες απαιτήσεις της παρατεταμένης μάχης αυτής και τον κόσμο που συμπαραστάθηκε παρά την μεγάλη περίοδο ατυχών αποτελεσμάτων, παίζοντας καταλυτικό ρόλο στην επιτυχία των στόχων. 

Εύχομαι η ομάδα να επανέλθει στο παλιό ιστορικό της status, να είναι μια ομάδα μεταξύ Α ΄ και Β΄ κατηγορίας και να οργανωθεί έτσι ώστε να υπάρχουν στεγανά που θα διασφαλίζουν σταθερά την πορεία της.

Με σεβασμό και εκτίμηση προς όλο το φίλαθλο κόσμο
Νώντας Χριστινάκης».