25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

O Aπόλλωνας απαντά στο ΑΠΟΕΛ με δικό του βίντεο

By on 15 Απριλίου, 2017 0 1365 Views

Με αφορμή την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ αναφορικά με τον προχθεσινό μεταξύ μας αγώνα θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι το δείγμα και οι επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις κρατούν εδώ και πάρα πολλά χρόνια προς απορία του φιλάθλου κοινού της Κύπρου

Από την άλλη είναι προς έκπληξη όλων μας που ασχολούμαστε με το Κυπριακό Ποδόσφαιρο οι απορίες σας αναφορικά με τις οδηγίες του βάναυσου παιχνιδιού!

Επικαλείστε τα τρία τελευταία παιχνίδια με Απόλλωνα και ΑΕΚ ως δείγμα….παιχνίδια στα οποία και πάλι έχετε επιλεκτική μνήμη, προσπαθώντας να παραπλανήσετε το φίλαθλο κοινό της ομάδας σας και όχι μόνο.

Το δείγμα το οποίο θα πρέπει να επικαλείστε…συμπεριλαμβάνεται στο οπτικοακουστικό υλικό που ακολουθεί.

Δεν πρόκειται να αποδεχθούμε από κανένα να μειώσει τις πεντακάθαρες νίκες τις οποίες πετυχαίνουμε σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια και όχι μόνο.

Το φίλαθλο κοινό της Κύπρου έχει μνήμη και μάλιστα όχι επιλεκτική!

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ τον κάθε βαθμό τον οποία προσθέτει στην βαθμολογία του, τον κατακτά με τον ιδρώτα του προπονητή μας, των ποδοσφαιριστών μας και την στήριξη των χιλιάδων οπαδών μας….άλλωστε αυτό πιστοποιείτε και μέσα από τα αποτελέσματα των μεταξύ μας αγώνων τα τελευταία χρόνια είτε εντός είτε εκτός έδρας, σε πρωτάθλημα, κύπελλο και σούπερ καπ!

Ευχόμαστε σε όλο τον Κυπριακό Ελληνισμό ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!