26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Περήφανος ο Απόλλωνας για τη συμμετοχή του στο MorethanFootball

Περήφανος ο Απόλλωνας για τη συμμετοχή του στο MorethanFootball

By on 11 Απριλίου, 2017 0 871 Views

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή (09/04) η εβδομάδα εκστρατείας #MorethanFootball. Μια εβδομάδα δράσης η οποία έδωσε την ευκαιρία στις ομάδες του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου και σε άλλους φορείς να προβάλουν την κοινωνική τους δράση σε τοπικό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Την εβδομάδα στήριξαν τόσο η UEFA όσο και το ECA.

Το #MorethanFootball αποτελεί μια νέα ευρωπαϊκή πρωτοβουλία της οργάνωσης EFDN (European Football for Development Network) στην οποία και συμμετέχει ο Απόλλωνας Λεμεσού από το 2015 ως τακτικό μέλος.

Το EFDN είναι ευρωπαϊκό δίκτυο στο οποίο συμμετέχουν μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι από την Ευρώπη και σκοπός του είναι να θέσει διαδικασίες μέσα από τις οποίες οι ποδοσφαιρικές ομάδες θα προσφέρουν στην υγεία, την εκπαίδευση, το δικαίωμα στην εργασία, τη δημιουργία ευκαιριών για τους νέους καθώς επίσης και στην κοινωνική ενσωμάτωση.

Μέσω της χρήσης του hashtag #Μorethanfootball ο Απόλλωνας Λεμεσού θα προωθήσει όλες τις ενέργειες του για την εκστρατεία.

Η ομάδα μας στα πλαίσια της εκστρατείας #MorethanFootball επισκέφθηκε το Λύκειο Άγιο Ιωάννη το πρωί της Πέμπτης (06/04) όπου αντιπροσωπεία της συμμετείχε στις εκδηλώσεις τις οποίες διοργάνωσε η Διεύθυνση του Σχολείου σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς και μαθητές.

Παράλληλα όλα τα Social Media της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας του Απόλλωνα διοχέτευαν καθημερινά στο φίλαθλο κοινό της ομάδας μας και όχι μόνο, μηνύματα αναφορικά με την εκστρατεία #MorethanFootball.

Στην όλη εκστρατεία συμμετείχε και η ποδοσφαιρική μας ομάδα η οποία φωτογραφήθηκε με το μπανερ #MorethanFootball πριν από την έναρξη της πρωινής προπόνησης η οποία διεξήχθη στο προπονητικό μας κέντρο στο Κολόσσι την Τρίτη (04/04).

Γραφείο Τύπου

Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ