25 Απριλίου, 2024
  • 25 Απριλίου, 2024

Εκ των έσω η ψιθυρολογία που πληγώνει τη Ν.Σαλαμίνα

By on 11 Απριλίου, 2017 0 1089 Views

Η Ν.Σαλαμίνα δέχεται βολές εκ των έσω που προκαλούν προβλήματα χωρίς λόγο.Η έντονη ψιθυρολογία μετά από κάθε αγώνα της ομάδας προκαλεί πικρία στην διοίκηση και την ροβληματίζει.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Καζαμίας, μιλώντας στον «Άστρα 92.8» εξέφρασε την αγανάκτησή του για αυτο το φαινόμενο.

«Είναι ανεξήγητο φαινόμενο όποτε έρθει η ήττα, να επανεμφανίζονται οι συνήθεις ύποπτοι που βγάζουν χολή και τα εσώψυχά τους.

Δυστυχώς εκ των έσω γίνεται η ζημιά. Τώρα, γιατί γίνεται ο… πόλεμος από τους… μέσα μας βασανίζει. Πρέπει να μπει ένα τέλος.

Δεν μπορούμε να αποδεικνύουμε συνεχώς ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με αυτή τη ψιθυρολογία. Όποτε χάσουμε το στήσαμε, όποτε κερδίσαμε το έστησε η άλλη ομάδα.

Αν η Νέα Σαλαμίνα έπαιρνε φακέλους να το καταλάβω. Σκεφτείτε δηλαδή να έρχονταν και φάκελοι! Δυστυχώς κάποια άτομα μας περιμένουν στη γωνιά. Δεν μας αγγίζουν όλα αυτά τα δημοσιεύματα. Η Νέα Σαλαμίνα είναι… καθαρή»

Για τις αιχμές που άφησε ο Σκεύος Προδρόμου: «Είχαμε συνάντηση χθες μαζί του. Κατάλαβε ο ίδιος ότι λανθασμένα ενήργησε. Ήταν παραπλανητικά τα στοιχεία που είχε ενώπιον του. Το θέμα θεωρείται λήξαν.

Για το ματς με τη Δόξα: «Πάμε για νίκη. Δεν πρέπει να χάσουμε το… τρένο της έβδομης θέσης. Όμως, δεν παίζουμε μόνοι μας. Απέναντι μας δεν έχουμε ομάδες με μεγάλες διαφορές σε αγωνιστικό επίπεδο».