20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024

“Πιστεύουμε στο τίτλο”

By on 10 Απριλίου, 2017 0 744 Views

Ο εκ των αντιπροέδρων της εταιρείας του Απόλλωνα, Φάνος Κιννής, μίλησε για την επόμενη μέρα της ήττας από την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», την πίστη στις πιθανότητες για τίτλο, αλλά και για τους Γκίε και Μπεντόγια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM:
Για τον αγώνα με την Ανόρθωση:

«Δεν παίξαμε καθόλου καλά και δυστυχώς χάσαμε μετά από αρκετό καιρό. Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καθόλου καλά και διαμορφώθηκε ένα αποτέλεσμα, το οποίο δεν μπορέσαμε να ανατρέψουμε στην επανάληψη, παρόλο που είχε αλλάξει η εικόνα της ομάδας και είχαμε χάσει κάποιες ευκαιρίες. Σίγουρα, είναι ένα αποτέλεσμα που μας στενοχώρησε, όμως συνεχίζουμε. Έχουμε άλλα έξι παιχνίδια μέχρι το τέλος».

Για τις πιθανότητες πλέον για τον τίτλο: «Σίγουρα το πιστεύουμε, από την στιγμή που έχουμε δύο παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ. Από ‘κει και πέρα, όσο λιγοστεύουν οι αγωνιστικές, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες για τον τίτλο. Όμως, το ξεκαθαρίζουμε. Όσες πιθανότητες κι αν έχουμε θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Αρχής γενομένης από τον αγώνα της Πέμπτης πάμε για να κερδίσουμε και να κάνουμε μία νέα αρχή».

Για την τιμωρία του κάτω διαζώματος της Δυτικής: «Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, τόσο για μας, όσο και για τον αντίπαλο. Σίγουρα, η τιμωρία του κάτω διαζώματος θα αφαιρέσει από την ομάδα μέρος της δυναμικής που αποκτά από τον κόσμο. Όμως, οι παίκτες αντιλαμβάνονται την σημασία του παιχνιδιού και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη».

Για το γεγονός ότι ο Απόλλωνας κέρδισε το ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο, ενώ στην Λευκωσία ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις: «Αυτό δεν λέει τίποτα. Την Πέμπτη είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη. Δεν σκεφτόμαστε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη».

Για Γκιέ και Μπεντόγια: «Δυστυχώς μας διακατέχει μία κακοδαιμονία την φετινή περίοδο. Δεν είναι κάποια προβλήματα που προέρχονται από μυϊκούς τραυματισμούς. Είναι παθολογικά τα αίτια και η ομάδα χάνει δύο πολύ σημαντικούς παίκτες, που όλοι γνωρίζεται την αξία τους. Πιο δύσκολη είναι η κατάσταση του Άμπραχαμ Γκιέ, που θα πάει στην Αθήνα για κάποιες εξειδικευμένες εξετάσεις. Όμως, δύσκολα θα μπορεί να ξαναγνωριστεί την φετινή περίοδο. Ο Μπεντόγια, εξαρτάται από την αντίδραση που θα δείξει ο οργανισμός του από την φαρμακευτική αγωγή που παίρνει».

Για το πότε θα ταξιδεύσει ο Γκιέ στην Αθήνα: «Είναι κάποιες διαδικασίες που θα πρέπει να γίνουν με την βίζα του και μετά θα ταξιδεύσει στην Αθήνα».