19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΙΝΤΙΑΚΕΘ:Η κατάσταση είναι λίγο… μπερδεμένη και πρέπει να επιστρέψουμε

ΙΝΤΙΑΚΕΘ:Η κατάσταση είναι λίγο… μπερδεμένη και πρέπει να επιστρέψουμε

By on 10 Απριλίου, 2017 0 1061 Views

Στην 5η αγωνιστική της β΄ φάσης του πρωταθλήματος και η ΑΕΚ αντιμετωπίζει σε ένα ακόμη μεγάλο ντέρμπι την Ανόρθωση στο AEK ARENA (Μεγάλη Τετάρτη 12/04, 18:00). O προπονητής της ομάδας της Λάρνακας Imanol Idiakez, καθώς και ο Αντώνης Γιωργαλλίδης έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι.

«Πολύ σημαντικό παιχνίδι. Προερχόμαστε από την χθεσινή (09/04) ήττα από την ΑΕΛ και χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς. Η κατάσταση είναι λίγο… μπερδεμένη και πρέπει να επιστρέψουμε και να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Έχουμε μπροστά μας έξι ακόμη παιχνίδια και σε καθένα από αυτά πρέπει να προσπαθούμε 100% για να πετυχαίνουμε τον στόχο μας. Ένα προς ένα παιχνίδι, βήμα με βήμα και να παλέψουμε μέχρι το τέλος, αρχίζοντας από το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Είναι ντέρμπι, εδώ στην Λάρνακα, προέρχονται από νίκη με τον Απόλλωνα, δεν έχουν κάτι να χάσουν. Έπαιξαν καλά στο τελευταίο παιχνίδι, γιατί δεν έχουν πίεση. Εμείς παίζουμε με αρκετή πίεση, επομένως πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να παρουσιάσουμε το καλύτερο μας πρόσωπο για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, που είναι πάρα πολύ σημαντικοί για την εκπλήρωση των στόχων μας», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής.


«Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε μετά την αποτυχία στο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Σίγουρα η νίκη είναι μονόδρομος και θα παλέψουμε σε αυτό το παιχνίδι, όπως και στα υπόλοιπα που θα απομένουν μετά από αυτό της Μεγάλης Τετάρτης, έτσι ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τις νίκες. Σίγουρα απογοητεύσαμε τον κόσμο με το αποτέλεσμα της Κυριακής. Το καλύτερο φάρμακο είναι το επόμενο παιχνίδι και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για τους τρεις βαθμούς, έτσι για να ξεκαθαρίσουμε και το θέμα της Ευρώπης και να κοιτάξουμε βήμα με βήμα για πιο ψηλά», δήλωσε ο διεθνής τερματοφύλακας.