20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Καλή η συμφωνία της Ανόρθωσης με τη Cytavision αλλά αφορά στο 2019-22

Καλή η συμφωνία της Ανόρθωσης με τη Cytavision αλλά αφορά στο 2019-22

By on 29 Μαρτίου, 2017 0 1342 Views

Ο Ανδρέας Παντελή επιβεβαίωσε ότι η Ανόρθωση θα συνεχίσει με τη Cytavision και στην τριετία 2019-22 ξεκαθαρίζοντας ότι η συμφωνία δεν θα βοηθήσει άμεσα την ομάδα αφού μιλάμε για την τριετία που αρχίζει το 2019.Ο Α.Παντελή μίλησε στο Super Sport FM, επί όλων των θεμάτων της επικαιρότητας.

«Έχουν γίνει διάφορες συναντήσεις και έχουν τεθεί κάποια ποσά και είμαστε στο τελικό στάδιο. Θα προχωρήσουμε στην τελική ευθεία μαζί με τη Cytavision . Είμαστε στο τελικό στάδιο και θα πρέπει να συμβεί κάτι σοβαρό για να ανατρέψει τα γεγονότα» ανέφερε αρχικά.

Για την αύξηση που θα πάρει η Ανόρθωση στο νέο συμβόλαιο…

«Είναι σημαντικό κομμάτι τα τηλεοπτικά για τις ομάδες. Είναι ίσως το πιο κύριο. Διαπραγματευτήκαμε όπως χρειάζεται για μια μεγάλη ομάδα και ζητήσαμε αυτό που μας αναλογεί για να βλέπουμε το μέλλον καλύτερα. Αυτή η συμφωνία αφορά την τριετία 2019-2022. Δεν είναι κάτι που θα βοηθήσει άμεσα την ομάδα. Βάζει τις βάσεις για έσοδα για τα επόμενα χρόνια, όμως δεν θα βοηθήσει οικονομικά την ομάδα για την επόμενη χρονιά».

Για τον προϋπολογισμό της νέας περιόδου…

«Δεν πρόκειται να υπάρξει μεγαλύτερος προϋπολογισμός γιατί δεν μπορούμε».

Για το αγωνιστικό κομμάτι…

«Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι για τους αγώνες κυπέλλου. Πρέπει να βρούμε και τον τρόπο να επιστρέψουμε στις επιτυχίες γιατί μείναμε πίσω στη βαθμολογία και να μπορέσουμε να πάρουμε ψυχολογικά τις δυνάμεις για τη συνέχεια. Υπάρχει και το μπέρδεμα με τους αγώνες κυπέλλου. Ούτε καν η κλήρωση δεν έγινε».

Αν θέλει να γίνει η κλήρωση πριν τους αγώνες του ΑΠΟΕΛ με την ΑΕΛ…

«Δεν με πειράζει να γίνει τώρα ή σε ένα μήνα. Απλά στην Κύπρο ο καθένας κάνει τις δικές του σκέψεις».

Για το κυπριακό στοιχείο που πρέπει να ενισχυθεί…

«Είναι δύσκολο κεφάλαιο. Για μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει, είναι πολύ δύσκολο να βρει Κύπριους και ενδεκαδάτους».

Για την αξιοποίηση των ακαδημιών…

«Υπάρχουν αρκετά νεαρά παιδιά και θα τους δοθεί η ευκαιρία. Δεν μπορεί η Ανόρθωση να μην έχει στις τάξεις της Κύπριους ποδοσφαιριστές».

Αν υπάρχει ενδιαφέρον για Κύπριους που αγωνίζονται στο εξωτερικό…

«Μας ενδιαφέρει οποιοσδήποτε Κύπριος ποδοσφαιριστής που μπορεί να είναι ενδεκαδάτος. Φτάνει να μπορούμε να υπολογίζουμε ότι θα μας βοηθήσει».

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ…

«Θέλουμε να κερδίσουμε. Είμαστε ήδη τρία παιχνίδια χωρίς νίκη».