23 Απριλίου, 2024
  • 23 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Είναι θέμα διαδικασίας η ανανέωση της συνεργασίας ΑΠΟΕΛ-Κρίστιανσεν

Είναι θέμα διαδικασίας η ανανέωση της συνεργασίας ΑΠΟΕΛ-Κρίστιανσεν

By on 28 Μαρτίου, 2017 0 1221 Views

Το ΑΠΟΕΛ θέλει ,ο Κρίστιανσεν είναι θετικός ,οπότε αυτό που απομένει για την επέκταση της συνεργασίας τους είναι οι τελικές συζητήσεις για τις λεπτομέριες της ανανέωσης του συμβολαίου.Όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν και για τη νέα χρονιά και το μυαλό τους είναι στο παιγνίδι με την ΑΕΚ την ίδια ώρα που υπάρχουν και τα αρμόδια άτομα για να εξετάζουν θέματα προγραμματισμού.Για όλα όσα αφορούν το ΑΠΟΕΛ μίλησε στον SUPER ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Νεκτάριος Πετεβίνος.
«Το θέμα του προγραμματισμού είναι συνεχώς ανοικτό. Το είπαμε και στο προηγούμενο διάστημα ότι όπως έτρεξαν κάποια θέματα θα τρέξουν και κάποια άλλα που παραμένουν ανοικτά. Είναι το θέμα προπονητή, το θέμα κάποιων άλλων ανανεώσεων και το θέμα ενημέρωσης για νέες μεταγραφές. Σήμερα έρχεται ο κύριο Λορένθο, έρχεται και ο πρόεδρος αύριο και θα γίνει μια διεξοδική μελέτη με όλα τα μέλη της επιτροπής προγραμματισμού. Τα πράγματα μπήκαν στο τραπέζι, με συγκεκριμένες στοιχεία ο κ. Λορένθο εξέτασε μεταγραφικούς στόχους και θα προχωρήσουμε. Καταρτίζει λίστες υποψηφίων ποδοσφαιριστών ο κ. Λορένθο και στη συνέχεια θα αξιολογηθούν» είπε αρχικά.

Για το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Τόμας Κρίστιανσεν…
«Όπως είπε και ο πρόεδρος πριν 2 εβδομάδες από πλευράς ΑΠΟΕΛ υπάρχει διάθεση για ανανέωση και αυτό υπάρχει και από πλευράς του προπονητή καθώς μας είπε ότι είναι ανοικτός. Περιμένουμε τα μέλη της επιτροπής προγραμματισμού να επιστρέψουν όλοι για να προχωρήσουμε στο τελικό στάδιο. Πολύ πιθανόν μέχρι το τέλος της εβδομάδας να γίνει η τελική συζήτηση. Για να υπάρχει διάθεση σημαίνει ότι είναι ανοικτό το ενδεχόμενο περαιτέρω συνεργασίας. Ο προπονητής παρουσίασε πολύ καλό έργο, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από το έργο του, γνωρίζετε πολύ καλά ότι όταν υπάρχει μια συνεργασία ενός έτους πρέπει να γίνει η εκτίμηση σε αυτό το διάστημα. Για την ώρα θεωρούμε ότι έχουμε πραγματική εκτίμηση ανεξαρτήτως που θα ολοκληρωθεί η χρονιά Και ο ίδιος πραγματοποιήσει την πιο επιτυχημένη η χρονιά στην καριέρα του και εξέφρασε την ικανοποίηση του και την πρόθεση του για συνέχιση της συνεργασίας».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ …
«Το κάθε επόμενο παιχνίδι είναι σημαντικό. Γνωρίζουμε ότι το άνοιγμα ή η μείωση της διαφοράς μπορεί να συμβεί σε ένα 90λεπτο και εμείς θέλουμε να διατηρούμε το σενάριο του ανοίγματος. Θ πάμε στην «Αρένα» για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε για πρώτη φορά φέτος την ΑΕΚ. Είμαστε σε μια φάση που είμαστε στοχοπροσηλωμένοι στο πρωτάθλημα αναμένουμε και από την ίδια την ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα πιο βελτιωμένη. Δεν το κρύβω ότι υπάρχει η πρόθεση και διάθεση να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να το πετύχουμε και θέλουμε να το δούμε στον αγωνιστικό χώρο».

Για τους διεθνείς…

«Οι τέσσερις από τους πέντε διεθνείς ο Γιαννιώτας και οι τρεις Κύπριοι επέστρεψαν. Για τον Γιαμπερέ αναμένουμε να δούμε πότε θα επιστρέψει

Για τους τραυματίες…
«Θα είναι σημαντικό τριήμερο για το Νικόλα Ιωάννου, θα δούμε αν θα μπορέσει να ανεβάσει ρυθμό. Ο Αστίθ ενσωματώθηκε ήδη με την ομάδα, Ο Βινίσιους θα χρειαστεί κάποιες έξτρα μέρες και δεν θεωρώ ότι έχει πολλές πιθανότητες να προλάβει. Ο Εφραίμ είναι εκτός.»