19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Λευκή ισοπαλία για την Εθνική μας

By on 25 Μαρτίου, 2017 0 955 Views

Η Εθνική μας ομάδα έμεινε στο ισόπαλο 0-0 στο στάδιο “ΓΣΠ” με αντίπαλο την Εσθονία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018. Η Εθνική μας είχε ένα πολύ καλό πρόσωπο στο πρώτο μέρος, καλύτερη οι Εσθονοί στο δεύτερο ημίχρονο με την Εθνική μας όμως να πετυχένει γκολ με τον Μυτιδη το οποίο σωστά ακυρώθηκε ως οφ-σάιτ, ενώ είχε και δοκάρι σε σέντρα – σούτ του Χριστοφή. Η Εθνική δεν είχε το απαραίτητο πάθος, σε ένα αγώνα που σε γενικές γραμμές ήταν μέτριος. Στο 43΄ ο Κάστανος κέρδισε την μπάλα με τον Μετς να τον ανατρέπει εντός περιοχής. Ήταν καθαρή περίπτωση πέναλτι και κακώς δεν υπέδειξε την παράβαση ο Φινλανδός Βιλ Νεβαλάινεν.

Στο β΄ ημίχρονο η απόδοση της Εθνικής μας κινήθηκε στη μετριότητα. Δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του αγώνα και με την απόδοση που είχε σαφώς και δεν μπορούσε να κερδίσει. Με εξαίρεση κάποια διαστήματα του πρώτου ημιχρόνου, η Κύπρος κινήθηκε στη μετριότητα και φυσιολογικά ο αγώνας έμεινε στο 0-0 μέχρι τέλους.

Κύπρος: Παναγή, Στυλιανού (72’Αβραάμ), Μερκής, Λαΐφης, Χαραλάμπους, Λαμπάν (82’Ρουσιάς), Αρτυματάς, Κυριάκου, Κάστανος, Χριστοφή, Μυτίδης,

Εσθονία: Ακσάλου, Γκρουκλόφ, Ντιμιτρίεφ, Κάιτ, Ζενιόφ (77’Τουμέτ), Ογιάμα (65’Λουτς), Βασίλιεφ, Κλαβάν, Μετς, Μπαράνοφ, Τένιστε.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βίλε Νεβαλάινεν (Φινλανδία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λαμπάν (2η) / Βασίλιεφ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΓΗΠΕΔΟ: ΓΣΠ

ΘΕΑΤΕΣ: 4.000