19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η ΑΕΛ δεν είναι ακέφαλη .Θα γυρίσει ο τροχός για αυτούς που σκάβουν το λάκκο της…(Σκληρές δηλώσεις Θ.Αντωνίου)

Η ΑΕΛ δεν είναι ακέφαλη .Θα γυρίσει ο τροχός για αυτούς που σκάβουν το λάκκο της…(Σκληρές δηλώσεις Θ.Αντωνίου)

By on 24 Μαρτίου, 2017 0 933 Views

Η ΑΕΛ περνά δύσκολες μέρες αλλά θα ξεπεράσει τα προβλήματα της και θα βρεί το δρόμο της όπως αρμόζει στην ιστορία της. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου , μίλησε στον Super Sport FM, και έστειλε μηνύματα τόσο προς τους φίλους της ομάδας όσο και άλλους εκτός ΑΕΛ τους οποίους προειδοποίησε. Αναλυτικά:

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μπρούνο Μπαλταζάρ…

«Θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τον κ. Μπλαταζάρ για να μπορέσει και αυτός να βοηθήσει την ομάδα σε αυτό το τελευταίο κρίσιμο δίμηνο. Όλοι οι κόποι και οι θυσίες, θα παιχτούν σε αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να τον βοηθήσουμε για να βγάλει το καλύτερο εαυτό μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει η ΑΕΛ είναι στον τομέα της ψυχολογίας. Υπάρχει τεράστιο κενό στο θέμα της αυτοπεποίθησης. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει και θα αλλάξει αυτό το πράγμα. Ξέρει τα πάντα για το κυπριακό ποδόσφαιρο και για την ΑΕΛ».

Για τη χθεσινή γραπτή δήλωση του Ανδρέα Σοφοκλέους…

«Διανύουμε πολύ κρίσιμες μέρες και στα διοικητικά. Ο περισσότερος κόσμος της ΑΕΛ από την Τετάρτη άρχισε να καταλαβαίνει πολλά πράγματα και τον πόλεμο που γίνεται από διάφορους. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που βγήκε την Τρίτη η ανακοίνωση του Σόουζα και την Τετάρτη προέκυψε το θέμα με τον Πέτεφ. Οι πληροφορίες μας λένε ότι η ανακοίνωση του Σόουζα, ήταν έτοιμη να κυκλοφορήσει μετά το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Οι ΑΕΛίστες πόνεσαν και πονούν για τις τελευταίες ήττες και θέλουν το καλό της ομάδας. Η αντίδραση τους είναι φυσιολογική. Υπάρχει κατηγορία ανθρώπων που είναι κατευθυνόμενοι να κυκλοφορούν φήμες και να χτυπούν πισώπλατα την πιο ιστορική ομάδα της Λεμεσού. Είναι άνθρωποι που είναι εκτός της ΑΕΛ. Το μήνυμα μου σε αυτούς που σκάβουν το λάκκο είναι να προσέχουν γιατί σύντομα θα γυρίσει ο τροχός και θα πέσουν στο λάκκο αυτοί και οι δικές τους ομάδες. Θα προχωρήσουμε σε αποκαλύψεις. Τα μηνύματα τα στέλνουμε με τον πιο δυνατό τρόπο. Δεν θα τους περάσει».

Για την προστασία της ομάδας…

«Η ΑΕΛ δεν είναι ακέφαλη και θα υπάρχει προστασία. Ξέρουμε τις δυσκολίες. Κάποιοι θα ήθελαν να δουν την ΑΕΛ να διαλύεται. Περάσαμε δύσκολες στιγμές και είμαστε αισιόδοξοι. Με σοβαρότητα πλησιάζει η ώρα που η κρίση θα περάσει στο παρελθόν. Η χθεσινή ανακοίνωση άνοιξε διάπλατα την πόρτα σε σοβαρούς ΑΕΛίστες. Ο πρόεδρος έχει κάνει ξανά κάλεσμα όμως έχουν ωριμάσει οι συνθήκες. Έφτασε η στιγμή για να φτιαχτεί η μεγάλη εποχή της ΑΕΛ. Υπάρχουν ΑΕΛίστες που μπορούν να μπουν στη διοίκηση, να βάλουν χρήματα και να βοηθήσουν. Ήρθε η ώρα να εμπλακούν Η ομάδα είναι πολύ καλά και έχει πιθανότητες να επιστρέψει στα σαλόνια της Ευρώπης. Τα στοιχεία της εταιρίας είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου. Είναι εύκολο να λαϊκίζουν κάποιοι και να μας δηλητηριάζουν».