24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ:Μας περιμένει ένα εντελώς διαφορετικός αγώνας το Σάββατο.

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ:Μας περιμένει ένα εντελώς διαφορετικός αγώνας το Σάββατο.

By on 22 Μαρτίου, 2017 0 1306 Views

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το νικηφόρο αποτέλεσμα με το Καζακστάν δηλώνει ο προπονητής της Εθνικής μας Χριστάκης Χριστοφόρου.

Παράλληλα, στέλνει το μήνυμα ότι ο μεγάλος στόχος είναι η νίκη το Σάββατο με την Εσθονία.

«Όταν αγωνίζεται η Εθνική, δεν υπάρχουν φιλικοί αγώνες και με τον τρόπο αυτό αντιμετώπισαν τον αγώνα και οι ποδοσφαιριστές μου. Είχαμε αρκετούς νέους παίκτες και μέχρι να βρούμε ομοιογένεια στον αγωνιστικό χώρο, χάσαμε ένα ημίχρονο στη διάρκεια του οποίου δεχτήκαμε και το τέρμα.

Ευτυχώς στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε θετικά και καταφέραμε να ανατρέψουμε το σκορ, κάτι που λέει πάρα πολλά για εμάς αλλά δεν πρέπει να μας παρασύρει γιατί ο μεγάλος στόχος είναι η νίκη στον αγώνα του Σαββάτου με την Εσθονία», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός, για να προσθέσει:

«Η ομάδα ανανεώνεται, ο βασικός στόχος είναι σε πρώτη φάση να πάρουμε όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε στη διοργάνωση αλλά και μακροπρόθεσμα να δημιουργήσουμε μια ομάδα για τα επόμενα χρόνια που να μπορεί να διεκδικήσει προκρίσεις σε μεγάλες διοργανώσεις.

Χρειάζεται υπομονή και σκληρή δουλειά και σε αυτή την προσπάθεια θέλουμε και τον κόσμο δίπλα μας. Θέλουμε το Σάββατο με την Εσθονία να έχουμε την στήριξη του κόσμου και να πετύχουμε την 3η συνεχόμενη νίκη μας. Μας περιμένει ένα εντελώς διαφορετικός αγώνας το Σάββατο. Θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο και να συνεχίσουμε από εκεί που τελειώσαμε σήμερα».