19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024

Σήμερα με το Καζακστάν η Εθνική στο Παπαδόπουλος

By on 22 Μαρτίου, 2017 0 1134 Views

Το πρώτο της αγώνα μέσα στο 2017 δίνει σήμερα η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα το Καζακστάν στις 18:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και έχει ως στόχο να πετύχει μια διεθνή νίκη.

Ο σημερινός αγώνας δίνει την ευκαιρία στον προπονητή της Εθνικής μας Χριστάκη Χριστοφόρου να δει την αγωνιστική κατάσταση κάποιων ποδοσφαιριστών και να κάνει δοκιμές ενόψει του επίσημου αγώνα του Σαββάτου με την Εσθονία, χωρίς αυτό να σημαίνει πως την ομάδα μας δεν την ενδιαφέρει το αποτέλεσμα στη σημερινή αναμέτρηση.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες και από τους 25 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν, δεν υπολογίζεται ο Νικόλας Ιωάννου λόγω τραυματισμού.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στην προσπάθεια της να δώσει την ευκαιρία σε όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο να παρακολουθήσει τον αγώνα, όρισε την τιμή του εισιτηρίου στο 1 ευρώ. Η είσοδος για τα παιδιά κάτω των 12 ετών είναι ελεύθερη. Εισιτήρια θα υπάρχουν στα εκδοτήρια του γηπέδου μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα και στην μπουτίκ της Ανόρθωσης από το πρωί.

Ο αντίπαλος μας

Το Καζακστάν συμμετέχει στον 5ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2018 και σε τέσσερις αγώνες πήρε δύο βαθμούς από ισοπαλίες με τη Ρουμανία και την Πολωνία.

Την Κυριακή 26 Μαρτίου αγωνίζεται σε επίσημο αγώνα με την Αρμενία εκτός έδρας. Στην τελευταία κατάταξη της FIFA ήταν στην 94η θέση ενώ η Κύπρος βρίσκεται στην 114η.

Διαιτητής του αποψινού αγώνα οριστηκε ο Ιρλανδός Robert Harvey με βοηθούς τους συμπατριώτες του Robert Clarke και Wayne McDonnell με τέταρτο διαιτητή το Λούκα Σωτηρίου.

Η αποστολή της Κύπρου για το σημερινό αγώνα:

Αντώνης Γιωργαλλίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Νεόφυτος Μιχαήλ, Μάριος Στυλιανού, Ανδρέας Παναγιώτου, Γιώργος Μερκής, Κωνσταντίνος Λαϊφης, Ανδρέας Κυριάκου, Βαλεντίνος Σιέλης, Ηλίας Χαραλάμπους, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, Κωστάκης Αρτυματάς, Χαράλαμπος Κυριάκου, Βίνσεντ Λαμπάν, Φάνος Κατελάρης, Γρηγόρης Κάστανος, Ρενάτο Μαρκάσα, Νίκος Εγγλέζου, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Ανδρέας Αβραάμ, Ανδρέας Μακρής, Δημήτρης Χριστοφή, Νέστωρ Μυτίδης και Ονησίφορος Ρουσιάς.