28 Μαρτίου, 2024
  • 28 Μαρτίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κύπρος-Καζακστάν 3-1: Φιλική ανατροπή με αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια

Κύπρος-Καζακστάν 3-1: Φιλική ανατροπή με αισιόδοξα μηνύματα για τη συνέχεια

By on 22 Μαρτίου, 2017 0 33993 Views

Η Εθνική μας ομάδα επικράτησε με 3-1 του Καζακστάν στο «Α. Παπαδόπουλος» σε μια φιλική αναμέτρηση.

 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρέθηκε πίσω στο σκορ από το ημίωρο με γκολ του Νουρεσμπάρεφ στο 30′, ωστόσο βρήκε τις δυνάμεις και τις λύσεις στο β’ ημίχρονο και ανέτρεψε τα εις βάρος του δεδομένα. Σκόρερ για την Κύπρο οι Μυτίδης (55′), Κατελάρης (63′) και Χριστοφή (66′).

Πολλές υποσχέσεις ενόψει το αγώνα με την Εσθονία το επόμενο Σάββατο (25/03) στο ΓΣΠ άφησαν οι νεοκληθέντες Μαργκάσα και Κατελάρης, με τον τελευταίο να σκοράρει στο ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα.
Κύπρος (Χρ. Χριστοφόρου): Κ. Παναγή, Μ. Στυλιανού (77′ Α. Παναγιώτου), Β. Σιέλης, Ν. Αλεξάνδρου, Φ. Κατελάρης, Β. Λαμπάν (58′ Μαρκάσα), Γ. Κάστανος (68′ Αβραάμ), Κ. Αρτυματάς, Κ. Χαραλαμπίδης (58′ Χριστοφή), Α. Μακρής (81′ Ρουσιάς), Ν. Μυτίδης (68′ Χ. Κυριάκου).

Αναπληρωματικοί: Α. Γιωργαλλίδης, Ν. Μιχαήλ, Η. Χαραλάμπους, Γ. Μερκής, Ν. Εγγλέζου, Κ. Λαϊφης, Α. Κυριάκου.

Μαρκάσα, Ανδρέας Παναγιώτου και Φάνος Κατελάρης έκαναν την πρώτη τους συμμετοχή με την Εθνική Ανδρών με τον Κατελάρη να χρίζεται και σκόρερ.

Διαιτητής του αποψινού αγώνα ήταν ο Ιρλανδός Robert Harvey με βοηθούς τους συμπατριώτες του Robert Clarke και Wayne McDonnell με τέταρτο διαιτητή το Λούκα Σωτηρίου