20 Απριλίου, 2024
  • 20 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Διάσκεψη Τύπου Εθνικής: «Πάμε για την νίκη με Εσθονία»

Διάσκεψη Τύπου Εθνικής: «Πάμε για την νίκη με Εσθονία»

By on 21 Μαρτίου, 2017 0 49329 Views

Την τελευταία της προπόνηση πριν τον αυριανό φιλικό αγώνα με το Καζακστάν πραγματοποίησε την Τρίτη (21/03) η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. 

Πριν από την προπόνηση ο ομοσπονδιακός τεχνικός Χριστάκης Χριστοφόρου με τους Χαραλαμπίδη και Μακρή μίλησαν στα ΜΜΕ.

Αναλτικά:

Χριστάκης Χριστοφόρου:

Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για αύριο. Θα δώσουμε χρόνο και σε κάποιους νέους παίκτες για να δούμε σε ποιά κατάσταση βρίσκονται ενόψει Εσθονίας. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για την Κύπρο μας. Θέλουμε να έχουμε καλή απόδοση. Θέλουμε να ανεβάσουμε επίπεδο την ομάδα μας και αυτό ανεβαίνει με νίκες. Θέλουμε τον κόσμο κοντά στην ομάδα να στηρίζει τους ποδοσφαιριστές ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης:

Κάθε φορά που καλούμαστε στην Εθνική είναι πρόκληση. Η Εθνική είναι η ομάδα μας και την αγαπάμε πάρα πολύ. Είναι μια ευκαιρία να δείξουμε ότι σαν Κύπριοι ποδοσφαιριστές έχουμε ποιότητα. Υπάρχει αρκετό ταλέντο στην ομάδα και σε συνεργασία με τους έμπειρους παίκτες η Εθνική μπορεί αν βγάλει ένα πολύ καλό πρόσωπο. Αν κερδίσουμε την Εσθονία θα μπορέσουμε να ανέβουμε και να έχουμε μια πιο καλή παρουσία στον όμιλο. Καλώ τον κόσμο να είναι μαζί μας και να στηριξεί την προσπάθεια.

Ανδρέας Μακρής:

Πάντα όταν καλείσαι στην Εθνική είναι ιδιαίτερη τιμή. Κάθε παίκτης πρέπει να έχει ως πρώτο στόχο να αγωνιστεί στην Εθνική. Είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς το φιλικό παιχνίδι να εφαρμόσουμε τα πλάνα μας ενόψει Εσθονίας. Είναι ευκαιρία και για τον κόσμο της Λάρνακας να δει την Εθνική από κοντά. Θα κάνουμε ότι μπορούμε. Γίνεται μια προσπάθεια να αλλάξουμε επίπεδο και πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Πιστεύω ότι θα βγει ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα. Θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε για την Κύπρο μας.