26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Παράπονα της Δόξας και παραίτηση του προέδρου της

By on 19 Μαρτίου, 2017 0 1729 Views

Σφοδρά παράπονα από την διαιτησία σε κρίσιμα σημεία του αγώνα με τον Άρη, παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της Δόξας Κ. Χριστοδούλου. Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής, αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στο Τσίρειο.
« Ο διαιτητής έδειξε κόκκινη στον τερματοφύλακα μας, έχοντας προφανώς άγνοια του κανονισμού σε αυτή τη φάση. Ο βοηθός διαιτητής από την άλλη δεν είδε τέσσερις ποδοσφαιριστές του Άρη να είναι ακάλυπτοι και προφανώς θα έπρεπε να είναι 5 για να δώσει την παράβαση.
Λογικά, όσοι έχουν μάτια και δεν έχουν πρόβλημα με την όραση τους, είδαν τι έγινε στον αγώνα και καλό είναι να προβληματιστούν. Εμείς στη Δόξα, ξέρουμε ότι είμαστε το φαβορί για να πάμε στη β΄κατηγορία, αλλά ακόμα δεν έχουμε πάει. Θα παλέψουμε μέχρι τέλος, ελπίζοντας ότι στα επόμενα παιχνίδια θα καταλογίζονται τα οφσάιντ όχι στους πέντε ακάλυπτους ποδοσφαιριστές και θα εφαρμόζονται σωστά οι κανονισμοί με τις κίτρινες και τις κόκκινες».
Στο μεταξύ, με νεότερη του δήλωση ο Κώστας Χριστοδούλου, στο super sport fmμας ανέφερε ότι υπέβαλε παραίτηση δηλώνοντας αδυναμία να προστατέψει την ομάδα του απ’ αυτά που συμβαίνουν σε βάρος της . Για την παραίτηση του ενημέρωση τον αντιπρόεδρο Νίκο Κωνσταντίνου που ενδεχομένως να κληθεί να αναλάβει υπηρεσιακός πρόεδρος!