24 Απριλίου, 2024
  • 24 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Ο Μουρίνιο προκάλεσε την… οργή του Ρόι Κιν…

Ο Μουρίνιο προκάλεσε την… οργή του Ρόι Κιν…

By on 17 Μαρτίου, 2017 0 968 Views

Το ότι ο Ρόι Κιν δεν… μασάει τα λόγια του, ήταν λίγο πολύ γνωστό. Ωστόσο το ξέσπασμα του πρώην αρχηγού της Γιουνάιτεντ μετά τις δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο για το «φορτωμένο» πρόγραμμα της ομάδας ήταν σίγουρα κάτι το αξιοσημείωτο.

«Δεν έχω ξανακούσει τόσα… σκουπίδια στη ζωή μου. Γιατί πρέπει να τα ακούμε όλα αυτά;» δήλωσε ο Ιρλανδός, που στη συνέχεια εξήγησε: «Είναι ασυναρτησίες αυτά που είπε ο Μουρίνιο. Είναι προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μίας απ’ τις μεγαλύτερες ομάδες του πλανήτη. Έχει το ρόστερ που έχει και κάθεται και γκρινιάζει για αγώνες και κούραση».

«Κοιτάξτε τις κληρώσεις που είχε η ομάδα. Είχε εύκολα ματς στα κύπελλα και αρκετά εντός έδρας ματς. Αυτά που λέει ο Μουρίνιο δεν στέκουν. Ίσως ο σύλλογος να είναι πολύ μεγάλος γι’ αυτόν και να μην μπορεί να διαχειριστεί τις απαιτήσεις. Για ποια ματς μιλάμε; Σήμερα θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει και οι ρεζέρβες της Γιουνάιτεντ».

Ο Κιν φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο και το περιστατικό με το… φρούτο του Μάρκος Ρόχο, ο οποίος στο 70ο λεπτό έφαγε εντός αγωνιστικού χώρου μια μπανάνα!

«Ήταν στημένο, χωρίς ίχνος αμφιβολίας. Μετά ο Μουρίνιο μίλησε για κατάρρευση παικτών… Για ματς που ήταν πιο εύκολο από οικογενειακό διπλό. Και μιλάει για κούραση. Σκουπίδια. Έχω δει ποδοσφαιριστές να τρώνε μπισκότα «Jaffa Cakes» σε ματς, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση».