27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024

Αντίο με το κεφάλι ψηλά και περηφάνεια για το ΑΠΟΕΛ

By on 17 Μαρτίου, 2017 0 992 Views

Tο ΑΠΟΕΛ αποκλείστηκε από την Άντερλεχτ χάνοντας και στο δεύτερο παιγνίδι 1-0 όπως και στο ΓΣΠ ωστόσο δεν έχασε από την περηφάνεια του για την πορεία του στην Ευρώπη. Έφυγε με το κεφάλι ψηλά αφού ναι μεν πέρασε δύσκολες στιγμές στα πρώτα 20 λεπτά όπου η Άντερλεχτ ήταν καταιγιστική αλλά ο Βάτερμαν κρατούσε το ΑΠΟΕΛ ζωντανό και στο β΄ ημίχρονο προσπάθησε για κάτι καλύτερο ωστόσο λύγισε στο 66΄ όπου δέχθηκε το γκολ από τον Ατσιαμπόνγκ ο οποίος μόλις μπήκε αλλαγή. Στη συνέχεια το ΑΠΟΕΛ δεν είχε δυνάμεις για να ανατρέψει τα δεδομένα και είπε αντίο στην Ευρώπη με αξιοπρέπεια. Οι απουσίες των Μοραίς, Βινίσιους, Εφραίμ στοίχισαν αφού από τους αντικαταστάτες τους μόνο ο Αρτυματάς κάλυψε κενά.
Το ΑΠΟΕΛ έκανε το καθήκον του και ο αποκλεισμός δεν μειώνει ούτε την συνολική προσπάθεια στα δύο παιγνίδια με την Βελγική ομάδα και την Ευρωπαϊκή του πορεία.
Κόκκινες: Νάχαρ, Κάρα/Εμπεσίλιο, Μπαράλ, Λάγο, Μερκής.

Διαιτητής: Αλεξέι Κουλμπάκοφ

Βοηθοί: Ντζιμίτρι Ζχουκ, Άλεχ Μασλιάγκα

Άντερλεχτ: Ρούμπεν, Σπάχιτς, Νάχαρ, Τσίπσιου, Απιά, Τίλεμανς, Ντεντόνκερ, Στάντσιου (63΄ Ατσιαμπόνγκ), Τεόντορτζουκ (75΄ Τελίν), Άνι, Κάρα.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μερκής, Ιωάννου, Μιλάνοφ, Λάγο, Αρτυματάς, Εμπεσίλιο (57΄ Γιαμπερέ), Γιαννιώτας, Μπαράλ(78΄ Βάντερ), Ντε Καμάργκο (73΄ Μπερτόλιο), Πιέρος.