26 Απριλίου, 2024
  • 26 Απριλίου, 2024

Σκέψεις Κρίστιανσεν για να τρομάξει τους Βέλγους

By on 16 Μαρτίου, 2017 0 852 Views

Την πίστη και την πεποίθησή του ότι η ομάδα μπορεί να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της αναμέτρησης εξέφρασε ο Τόμας Κρίστιανσεν ενόψει του αποψινού επαναληπτικού (22:05) αγώνα με την Άντερλεχτ για τη φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ.
«Σίγουρα είναι δύσκολο όμως ήρθαμε για να παλέψουμε και να προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ανατρέψουμε το σκορ του πρώτου αγώνα». Σε ερώτηση τι διαφορετικό πρέπει να κάνει η ομάδα του σχέση με τον πρώτο αγώνα, απάντησε να είναι πιο αποτελεσματική και εξήγησε:  «Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Υποφέραμε επίσης στο τρανζίσιον και πρέπει να δείξουμε βελτίωση». Για το κατά πόσον περιμένει κάτι διαφορετικό σήμερα από τον αντίπαλο σημείωσε πως μέσα στην έδρα της η Άντερλεχτ θα είναι πιο επιθετική και θα ασκήσει περισσότερη πίεση. «Εμείς», πρόσθεσε «πρέπει να πάρουμε το παιχνίδι σοβαρά για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να τους εκπλήξουμε με διάφορους τρόπους. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, θέλουμε μόνο την νίκη και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε».  Ο Δανός προπονητής δεν επιχείρησε σε καμία στιγμή να δικαιολογηθεί αν έρθει ένα αρνητικό αποτέλεσμα με αφορμή τις πολλές και σημαντικές απουσίες. Ερωτηθείς σχετικά, είπε:  «Ήρθαμε με 20 ποδοσφαιριστές. Πρέπει να παίξουμε με αυτούς που ήρθαμε. Μέσα από αυτούς καλούμαι να βρω τον καλύτερο σχηματισμό. Είναι σημαντικές απουσίες, αλλά όσες φορές είχαμε απουσίες, αυτοί που κλήθηκαν ανταποκρίθηκαν και βοήθησαν». Για το αν έχει έχει καταλήξει στο σχηματισμό, έριξε και την… ατάκα που έγραψε:  «Ναι, έχω κάποιες καλές ιδέες, αλλά έχουμε ακόμα μία προπόνηση, ίσως και απόψε όταν ξαπλώσω στο κρεβάτι να μου έρθουν κι άλλες».

ΓΙΑΝΝΩΤΑΣ

«Η ευκαιρία μας για κάτι μεγάλο»

Αποφασισμένοι είναι οι παίκτες να τα δώσουν όλα για τη μεγάλη ανατροπή. Αυτό διαπιστώσαμε από τα λόγια του Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου. Αφού ανέφερε ότι ότι τα μεγάλα παιχνίδια δίνουν έξτρα κίνητρο, πρόσθεσε: «Τα παιδιά έχουν καταλάβει ότι είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να κάνουμε κάτι μεγαλύτερο από ότι έχουμε κάνει ήδη και είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε και πάλι μεγάλες στιγμές. Το 0-1 δεν είναι απογορευτικό σκορ για να ονειρευόμαστε».
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΑΚ.Α.Σταυρινίδης