19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • «Γι’ αυτό θέλω να φύγω από την Έβερτον»

«Γι’ αυτό θέλω να φύγω από την Έβερτον»

By on 16 Μαρτίου, 2017 0 690 Views

Η είδηση πως ο Ρομέλου Λουκάκου δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Έβερτον έσκασε σαν «βόμβα» στην Αγγλία, με την Τσέλσι να τον έχει ήδη στα υπ’ όψιν. Ο Βέλγος επιθετικός αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Νησί τους λόγους της απόφασης αυτής, ενώ μίλησε επίσης για τον Χάρι Κέιν, αλλά και για τους επιθετικούς που παρακολουθεί για να «πάρει» πράγματα από αυτούς.

Για την απόφασή του να μην ανανεώσει με την Έβερτον: «Η Έβερτον έχει μεγάλη ιστορία, αλλά πρέπει να έχει και μέλλον. Λέμε συνεχώς για την μεγάλη ομάδα των 80’s, η οποία ήταν όντως σπουδαία, όμως θέλουμε ο κόσμος να μιλά για την δική μας ομάδα. Δεν είναι θέμα ασέβειας, δεν γίνεται να σε θυμούνται μόνο για τα γκολ, ο κόσμος θέλει τίτλους».

«Μερικές φορές μιλάω με τον Κομπανί που ήταν στην Σίτι όταν άρχιζαν να αλλάζουν όλα. Μου λέει πως πήγε στην ομάδα και ξαφνικά ήρθε ο Ρομπίνιο και τόσοι άλλοι. Πολλοί τους έκαναν κριτική, όμως τα αποτελέσματα τους δικαίωσαν. Κύπελλα, Λιγκ Καπ, πρωταθλήματα. Αυτά θέλουν οι ποδοσφαιριστές».

«Δεν μπορώ να πω πως δεν γίνονται πράγματα στην ομάδα, όμως υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να έχουν αποκτηθεί, αλλά δεν συνέβη. Και παίζουν σε αυτό το πρωτάθλημα. Δεν θέλω να πω τα ονόματά τους, αλλά τα πηγαίνουν καλά».

Για τον Χάρι Κέιν:«Στενοχωρήθηκα που χτύπησε ο Κέιν. Όλοι θέλουμε να βλέπουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές να παίζουν στο πρωτάθλημα και είναι κρίμα για την Τότεναμ να μην το έχει. Εύχομαι να επιστρέψει σύντομα πιο δυνατός».

Για το ποιους ποδοσφαιριστές παρακολουθεί: «Δεν παρακολουθώ άλλους ποδοσφαιριστές εάν πιστεύω πως δεν μπορώ να πάρω πράγματα από αυτούς. Αν δεν μπορώ να μάθω κάτι από εσένα γιατί να σε κοιτάξω; Έτσι είμαι. Κοιτάω τον Λεβαντόφσκι, τον Σουάρες, τον Μπενζεμά, τον Καβάνι. Κανέναν άλλο. Τους κοιτάζω να κάνουν κάποια πράγματα και λέω “αυτό είναι ενδιαφέρον”. Σκέφτομαι πόσο κοντά είμαι σε αυτούς. Είμαι κοντά. Είμαι σίγουρα στους καλύτερους επιθετικούς της Αγγλίας».

«Εάν δεν πω στον εαυτό μου πως είμαι απ’ τους καλύτερους στον κόσμο, είναι σαν να με πυροβολώ στο κεφάλι. Μπορώ να γίνω ένας απ’ τους καλύτερους στον κόσμο; Μπορώ. Αλλά χρειάζεται ένας χώρος που να μπορείς να το αποδείξεις. Έτσι φτάνει η κουβέντα στο Champions League».