19 Απριλίου, 2024
  • 19 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • Σφραγίζονται τα δύο τελευταία εισιτήρια για τους «8»

Σφραγίζονται τα δύο τελευταία εισιτήρια για τους «8»

By on 15 Μαρτίου, 2017 0 715 Views

Μετά το… φεστιβάλ γκολ και το 4-2 στο «Bay Arena», η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται με το… 1,5 πόδι στην επόμενη φάση του Champions League, με τη σημερινή ρεβάνς στις 21:45 (Cosmote Sport 2) απέναντι στη Λεβερκούζεν να κρίνεται μάλλον διαδικαστικού χαρακτήρα.

Οι «ροχιμπλάνκος» προέρχονται από την δύσκολη εκτός έδρας ενάντια στην Γρανάδα με 1-0 χάρη σε γκολ του Γκριεζμάν στα τελευταία λεπτά, αποτέλεσμα που τους διατήρησε στην 4η θέση της Λα Λίγκα.

Οι «ασπιρίνες» απ’ την άλλη, απέτυχαν να νικήσουν εντός έδρας την Βέρντερ Βρέμης (1-1) και συνέχισαν το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων, καθώς αγνοούν την χαρά της νίκης απ’ τις 17 Φεβρουαρίου και το 3-1 επί της Άουγκσμπουργκ.

Στα αγωνιστικά, ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Γκάμπι και Φιλίπε Λουίς, καθώς και στους τραυματίες Γκαμεϊρό, Φερνάντεζ και Τιάγκο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Τόρες και Σάβιτς.

Στην… αντίπερα όχθη, οι «πονοκέφαλοι» για τον Ταϊφούν Κορκούτ μοιάζουν αμέτρητοι, καθώς βρίσκονται εκτός πλάνων για το αποψινό ματς οι τιμωρημένοι Τσαλχάνογλου και Χάινριχ, οι τραυματίες Μπέντερ, Κίσλινγκ, Τα, Τοπράκ, αλλά και ο Χάφερτς λόγω… εξετάσεων!

 

Αν βρισκόταν οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην θέση της Μονακό, ίσως τώρα να μιλούσαμε για ξεκάθαρο προβάδισμα της Σίτι μετά το 5-3 του «Ettihad Stadium».

Ωστόσο, η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ και των 100+ γκολ φέτος, δείχνει ικανή να κάνει τους «πολίτες» να δεινοπαθήσουν στην αποψινή αναμέτρηση στο «Louis ll» (21:45, Cosmote Sport 1).

Οι Μονεγάσκοι συνεχίζουν να οδηγούν την «κούρσα» της Ligue 1 μετά την νίκη τους με 2-1 ενάντια στην Μπορντό, βρισκόμενοι τρεις βαθμούς μπροστά από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι «πολίτες» απ’ την άλλη επικράτησαν εύκολα 2-0 στην έδρα της Μίντλεσμπρο για την προημιτελική φάση του FA Cup, και πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσουν την Άρσεναλ.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν έχει διαθέσιμους για το ματς τον τιμωρημένο Γκλικ και τους τραυματίες Μποσίλια και Καρίγιο, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής έχει προκύψει με τον Φαλκάο, του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί απόψε.

Απ’ την άλλη, ο Πεπ Γκουαρντιόλα μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του με εξαίρεση τον τραυματία Γκάμπριελ.